Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

FÆLLESTUR I MAROKKO MED DANSK TURLEDER


Mød Nicolai Bangsgaard som er turleder på Vagabond Tours fællesture til Høje Atlasbjergene i Marokko. Nicolai er antropolog, eventyrer og har rejst jorden rundt på cykel!
Nicolai Bangsgaard i Høje Atlasbjergene i september 2014
Du er særligt tiltrukket af Marokko – hvorfor?
- Marokko imponerer mig på mange måder! Fra den smukke Atlanterhavskyst, over den bjergrige Atlas-region, som jeg aldrig bliver træt af, til Saharas endeløse dyner mod øst. I Marrakech holder jeg meget af at gå rundt og suge stemningen til mig i den gamle bydel, medinaen, og lade mig overvælde sansemæssigt. Om aftenen er Djama El Fna-pladsen et vanvittigt skue med et imponerende leben, der bare skal opleves.

Hvad er turens højdepunkt?
- Trekket foregår i en virkelig smuk del af Atlasbjergene. Det går gennem berberlandsbyer, over bjergpas med fantastiske udsigter og gennem frodige dale, hvor man har fornemmelsen af at være meget langt væk fra storbyens tumult (hvilket man også er!) Bestigningen af Toubkal, det højeste bjerg i Nordvest-Afrika er trekkets højdepunkt på flere planer. At turen så også kombineres med et par dage i én af mine favoritstorbyer, Marrakech, er bare et ekstra krydderi til turen.

Hvad pakker du altid i tasken, når du skal på vandretur?
- Vandflaske, solcreme og solstift til læberne, ekstra kamerabatteri, gode vandresokker. Og sødetabletter (men det er nok bare mig!).

”BERBERLANDSBYERNE VAR EN HELT SPECIEL OPLEVELSE”

Individuel tur: Torben, Birgit og Annebirthe var på muldyrstrek i bjergene i Marokko i oktober sidste år med egen guide, kok og muldyr, der bar bagagen.
Torben, Birgit og Annebirthe i Høje Atlasbjergene
- Naturen i Høje Atlas er meget varieret, fra meget gold til områder, hvor vi gik gennem valnøddelunde, til områder med æbletræer, hvor der blev høstet og delt ud af friskplukkede æbler. I bjerglandsbyerne følte vi, at vi blev sat mange år tilbage i tiden – det var en helt speciel oplevelse. Vi slog lejr på steder, hvor udsigten var åndeløs smuk. Det samme gjaldt stederne vi holdt pauser og spiste frokost. Maden var et kapitel for sig af meget høj kvalitet forholdene taget i betragtning. Guiden og det øvrige team var meget professionelle og opmærksomme og evnede at ændre på ruten, så den blev tilpasset til vores behov.

SE ALLE VORES VANDRETURE I MAROKKO

Individuelle ture

Fællesture

Alle ture starter og slutter i  Marrakech | Norwegian flyver direkte til Marrakech hele året
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld