Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

FERIEMESSE I FORUM - FÅ HALV PRIS PÅ ENTRÉBILLET

Årets store københavnske feriemesse er rykket til Forum på Frederiksberg - og Vagabond Tours er med! På Lørdag og søndag fra kl. 10-17 kan du komme forbi vores stand (nr. 302) og få en snak med os og samtidig deltage i vores konkurrence om en tømmerflådefærd for to voksne og to børn! 

Vagabond Tours tilbyder dig at komme ind for kun kr. 50 (normalpris kr. 100). Du skal købe din billet online inden besøget for at få rabatten. Brug rabatkoden: 179121. Klik her og få rabat

Vil du bestille din rejse på messen? Vi giver kr. 500 i messe-rabat ved tilmelding til en fællestur. Rabatten gælder kun ved bestilling direkte på standen i weekenden d. 17. og 18. januar.

Camino-foredrag: Lørdag kl. 11 holder vi foredrag (scene 1) om den legendariske pilgrimsrute i Nordspanien: Camino de Santiago.
Vagabond Tours udbyder aktive rejser

VIND EN TØMMERFLÅDEFÆRD I VÄRMLAND I SVERIGE

Har du nogensinde bygget en tømmerflåde? Besøg vores stand og deltag i konkurrencen om en tømmerflådefærd for hele familien! Svarer du rigtigt på spørgsmålet, deltager du i konkurrencen om en tømmerflådefærd for to voksne og to børn i Värmland i Sverige.

Få genopfrisket hvordan du binder et dobbelt halvstik, når I sammen bygger jeres egen tømmerflåde - med hjælp fra kyndige instruktører. Når fartøjet er snøret sammen flyder I af sted ned af den smukke Klarelv. Læs mere om tømmerflådeturen her
Tømmerflådebygning i Sverige

NY TUR: OPLEV MALLORCA TIL FODS I FORÅRET

Vandretur på Mallorca
Mallorca er kommet på vores vandreprogram - en tur med særligt fokus på det autentiske. Nyd det lokale liv og oplev steder på øen, som ikke bliver besøgt så ofte af turister. Vandreturene fører os til Tramuntana-bjergene, Valldemossa og vandrevejen "Sa Costera".

Vi har base på et dejligt hotel i den charmerende by Sineu, hvor det lokale liv leves på byens små caféer. Byens onsdagsmarked, som er Mallorcas største marked, er et mekka af sanseindtryk med salg af alt lige fra smykker, friske råvarer og lædervarer til levende dyr! Fællestur med turleder 11.-18. april. Læs mere her
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld