Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

MEDITATION OG VANDRING: CAMINOEN I SPANIEN

Meditation og vandring på Caminoen i Spanien
Ny fællestur: Vi følger op med endnu en vandretur, hvor vi kombinerer vandring og meditation. Du har nu mulighed for at vandre de 113 km fra Sarría til Santiago og samtidig deltage i daglige guidede meditationer. For at vandre turen skal du have en almindelig god grundform. Turen henvender sig særligt til personer som ikke har erfaring med meditation og turen indledes med en grundig indføring i de grundlæggende meditative værktøjer. Turen ledes af Peter, som også forestår de daglige guidede meditationer. Turen er åben for tilmelding.

HADRIAN'S WALL: VANDRETUR TVÆRS OVER ENGLAND

Hadrian's Wall tværs over England
Ny individuel tur: Nu kan du vandre langs den imponerende mur, som går tværs over England nær grænsen til Skotland. Undervejs passerer du nogle af de smukkeste steder i England langs ruten som går fra Bowness i vest til Wallsend i øst. Din bagage bliver kørt undervejs og du vandrer i gennemsnit 22,5 km pr. dag. Sæson hele året. Turen er åben for tilmelding.

GRATIS TRÆNINGSTUR I JYLLAND PÅ SØNDAG

På søndag den 4. maj vandrer vi i det smukke og kuperede landskab ved Vejle Ådal. Vi mødes kl. 10 og turen på ca. 14 km ledes af turleder Alfredo Piccinini. Det er gratis at deltage i turen og alle er velkomne - ligesom du er velkommen til at tage en ven med. 
Vandretur i Dyrehaven 2. påskedag
Billedet er fra vores seneste træningstur i Dyrehaven 2. påskedag

MØD OS TIL INFORMATIONS VANDREDAG

Lørdag den 24. maj 2014 kan du møde os i Gribsø i Nordsjælland, når Information afholder deres årlige vandredag med et udvalg af forskellige vandreture, der alle slutter i smukke omgivelser ved Gribsø.
Informations Vandredag 2014
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld