Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

"UFATTELIG SMUK NATUR OG ØSTRIGSK GÆSTFRIHED"

Bent-Ole Andersen har vandret turen rundt om det mægtige Dachstein-bjerg i Østrig. Østrig er med sit smukke netværk af stier og imponerende bjerglandskaber et velkendt paradis for vandrere. Turen bragte ham gennem varieret og til tider krævende terræn indrammet i en ufattelig smuk natur, men for Bent-Ole var det ikke kun naturen der tiltalte ham.
"Jeg holder meget af den østrigske gæstfrihed, og jeg mødte mange rare og venlige mennesker på min vej. Overnatningsstederne var hyggelige med søde værter og god mad og drikke og alt var tilrettelagt på fornem vis. Jeg har planer om at min næste tur går til Salzkammergut eller Dolomitterne."  Bent-Ole Andersen, Kbh. N
SALZKAMMERGUT, ØSTRIG
God familie- og begyndertur
Du behøver ikke at kunne klatre i bjerge for at komme til at opleve de overdådige udsigter, som Salzkammergut-egnen byder på. Du kan benytte dig af denne smukke vandretur, som går ad gode og velafmærkede stier, hvor du også må medbringe hund.

GOSAUKAMM, ØSTRIG
Kort rundtur i bjergterræn
På fire dage oplever du det hele - dramatiske tinder, idylliske græsgange, snævre pas, vidtstrakte daludsigter og hyggelige bjerghytter og hoteller - utroligt at man kan opleve så meget på så kort tid. Ruten er på i alt 22 km fordelt på to fulde vandredage.
Læs mere: Gosaukamm (4 dage)

DACHSTEIN, ØSTRIG
God tur for øvede vandrere
Turen bringer dig på en fantastisk rundtur omkring det mægtige Dachstein-bjerg (2995 m), og du overnatter på gode hyggelige hoteller og i bjerghytter. Det er en panoramisk rute, som går forbi krystalklare søer, over nøgne bjergpas og gennem idylliske dale.

Camino-foredrag i Århus på lørdag den 15/3

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores gratis Camino-foredrag. På lørdag er vi i Århus, hvor David Grønbæk er klar til at fortælle om naturen, historien, legenderne og meget mere. Foredraget afholdes i Salen på Århus Hovedbibliotek kl. 10.30 og varer ca. to timer inkl. en kort pause. Læs mere 
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld