Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

"ALPERNE OG MONT BLANC SKAL SIMPELTHEN OPLEVES"

En vandretur rundt om Mont Blanc er en sand klassiker! Gert Jakobsen blev så vild med turen, som han vandrede første gang med tre venner, at han tog tilbage året efter og vandrede turen sammen med sin kæreste Merete. Gert og Merete vil gerne tilbage til Mont Blanc, men først går turen i år forbi Dolomitterne og vandreturen i Val di Fassa.
"Det, vi synes, gør Mont Blanc til noget helt særligt er, at man vandrer gennem tre lande og hver dag har op- og nedstigninger i varieret og udfordrende terræn i blændende smuk natur. Det skal simpelthen opleves, og vi er begge klar til at tage turen igen." Merete og Gert, Viborg.

Tour du Mont Blanc på egen hånd | Dolomitterne Val di Fassa på egen hånd

TRÆNGER DU TIL AT KOBLE AF FRA EN TRAVL HVERDAG?

Tag en uge væk fra hverdagen og find din indre ro, balance og livsglæde. Vi kombinerer vandreture med daglige meditationer på en ny tur i Andalusien i det sydlige Spanien den 12.-19. september 2014.
MEDITATION OG VANDRING: Vi skal tilbringe en uge i hjertet af Grazalema Nationalpark midt i de imponerende andalusiske bjerglandskaber. Vi mediterer to gange om dagen og begiver os ud på daglige vandreture i de smukke omgivelser lige uden for vores hotel. Vandreturene kombineres med afspænding og lette yoga øvelser undervejs, for dem som har lyst. Læs mere

VANDRETUR I DYREHAVEN

Vi fortsætter traditionen med gratis træningsture hen over foråret, så kom og vær med, når vi vandrer ca. 15 km sammen i den smukke gamle have nord for København. Mød op til en hyggelig dag, hvor du kan møde andre vandreinteresserede og dele tips og erfaringer om vandring. Første træningstur er mandag den 21. april (2. påskedag) kl. 10. Læs mere
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld