TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
Lyse nætter, tyttebær, elg-spor, dybe skove og fjelde. Du kan opleve lidt af det hele på en aktiv ferie til Skandinavien! Der er meget at glæde sig til. Du kommer let til turenes startsteder – enten i egen bil eller med offentlig transport.
 
Alt er gjort klar til dig. Så hvis du skal afsted med dine børn eller børnebørn kan du trygt tage af sted – vi sørger for det praktiske – så I kan nyde turen.
 
Det kan du læse om i nyhedsbrevet.
 
God læselyst!

Tømmerflåde, 5 eller 8 dage

Tømmerflådefærd for hele familien
GOD TUR TIL BØRN!
En spændende sommerferie for par, børnefamilier og venner. I snører selv jeres tømmerflåde – og når den er klar, driver I ned ad den smukke og rolige Klarelv. Du kan bestille proviant og sovepose – eller selv medbringe. Naturen er i fokus – det samme er sikkerheden.
Læs mere og book, 5 dage
Læs mere og book, 8 dage

Kano på Klarelven, 4 eller 7 dage

Kano på Klarelven, 4 eller 7 dage
GOD TUR TIL BØRN!
På denne kanotur padler I ned ad den smukke Klarelv. Det er god mulighed for at gå i land. Undervejs kan I finde jeres helt ejet sted og slå lejr – eller I kan lægge til ved en campingplads. Nyd naturen og langsommeligheden – og få samtidig muskler i armene.
Læs mere og book, 4 dage
Læs mere og book, 7 dage

Kano på Svartelven, 4 eller 7 dage

Kano på Svartelven, 4 eller 7 dage
GOD TUR TIL BØRN!
På en kanotur på Svartelven padler du ad mindre elve og søer. Du er i et område, der er øde. Det er et smukt område – ruten fører indimellem gennem skovklædte områder. Undervejs vælger du selv et godt sted til overnatning eller overnatter på shelterpladser.
Læs mere og book, 4 dage
Læs mere og book, 7 dage

Vandring til Kullen, 3 eller 5 dage

Vandring til Kullen, 3 eller 5 dage
Kullen er et forbjerg og en halvø, der ligger ud til Øresund. Kullen ligger i et fantastisk naturreservat, hvor der er et rigt dyreliv med mange forskellige fuglearter, der yngler i området. På turen vandrer du ad ruten Kullaleden med turstart i Helsingborg.
Læs mere og book, 3 dage
Læs mere og book, 5 dage

Vandring i Jotunheimen, 6 dage

Vandring i Jotunheimen, 6 dage
Denne tur starter og slutter i Oslo – herfra køres du i bus til det store naturområde: Jotunheimen Nationalpark. Det er her du skal vandre. Du overnatter i 2-sengsværelser og har 4 fulde vandredage. Din bagage køres mellem overnatningsstederne. Der er fuld forplejning (alle måltider) på hele turen.
Læs mere og book, 6 dage

ALLE TURE ER ÅBNE FOR TILMELDING

DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter