TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
Kære læser
 
Kender du traditionen med mandeltærten, der serveres i Santiago de Compostela?  Hvis du ikke dette år skal vandre ad Caminoen i Nordspanien eller Nordportugal, kan du – hjemme i dit køkken – bruge en af forårets og forsommerens mange fridage til at bage den velsmagende mandelkagen.
 
Vi gi’r dig opskriften nedenfor. Vil du hellere smage kagen lokalt i Santiago, kan du tilmelde dig en caminotur – og nyde et velfortjent stykke kage efter din caminovandring.
 
God læselyst!
 
De bedste hilsner
Vagabond Tours

Torta di Santiago - opskrift til dig

Torta di Santiago - opskrift til dig
I Galicien i det nordvestlige Spanien, er der tradition for at servere ’Torta di Santiago’ (på dansk kaldet ’Jakobskage’). Det er en mandeltærte, der pyntes med flormelis – som er drysset over en skabelon af et “Cruz di Santiago” – et “Jakobskors”. Kagen passer rigtig godt til en god kop kaffe eller kan spises som dessert – kagen kan spises som den er – eller sammen med lidt flødeskum eller vaniljeis.
 
Kagen smager fremragende – og er en god opmuntring til de måske ømme fødder – efter en lang vandring. Kagen er nem at lave. Du finder opskriften her.
Til dig, der selv vil nyde kagen ’on location’ i Galicien er her (nedenfor) nogle vandreture, der alle har Santiago de Compostela som endemål. Er du i tvivl om hvilken tur du skal vælge – så send os en mail (booking@vagabondtours.dk) – så vil vores caminoekspert Pia vejlede dig.

Caminoen, fra Sarría til Santiago

Fællestur på Caminoen fra Sarría til Santiago
Fællestur d. 19.-25. maj
OBS: Kun 2 pladser tilbage. Sammen med vores turleder vandrer vi fra Sarría til Santiago de Compostela. Vi vandrer hver dag til et nyt overnatningssted. God tid i Santiago til at opleve byen. Turen er inkl. fly fra Danmark t/r.
Læs mere og book turen

Caminoen, fra Sarría til Santiago

Fællestur på Caminoen fra Sarría til Santiago
Fællestur d. 8.-14. september
OBS: Kun 4 pladser tilbage. Sammen med vores turleder vandrer vi fra Sarría til Santiago de Compostela. Vi vandrer hver dag til et nyt overnatningssted. God tid i Santiago til at opleve byen. Turen er inkl. fly fra Danmark t/r.
Læs mere og book turen

Caminoen, fra St. Jean til Santiago

Fællestur på Caminoen fra Sarría til Santiago
Individuel tur, 39 dage/38 nætter (valgfri startdato)
Denne individuelle vandretur er den fulde Camino-vandring: Fra St. Jean i Frankrig – over Pyrenæerne – og videre gennem Spanien – til endemålet Santiago de Compostela. Vi har indlagt 4 hviledage undervejs på turen til at opleve nogle af de vigtige byer.
Læs mere og book turen

Caminoen, fra St. Jean til Santiago

Fællestur på Caminoen fra Sarría til Santiago
Individuel tur, 35 dage/34 nætter (valgfri startdato)
Dette er også den fulde vandretur: Fra St. Jean i Frankrig – over Pyrenæerne – og videre gennem Spanien – til endemålet Santiago de Compostela. Du vandrer alle dage og hver dag til næste overnatningssted. 
Læs mere og book turen

Caminoen, fra León til Santiago

Individuel vandretur fra León til Santiago
Individuel tur, 15 dage/14 nætter (valgfri startdato)
På denne Camino-vandring vandrer du fra den spændende pilgrimsby León til endemålet Santiago de Compostela. Du passerer det berømte jernkors undervejs på de ca. 300 km som du vandrer.
Læs mere og book turen

Caminoen, fra Sarría til Santiago

Individuel vandretur fra Sarría til Santiago
Individuel tur, 7 dage/6 nætter (valgfri startdato)
Denne populære vandretur begynder 113 km fra Santiago – helt præcist i byen Sarría. Du får alt det bedste på denne tur og turen passer godt til dig, der har en uges ferie. En smuk vandretur i Galiciens afvekslende landskaber.  
Læs mere og book turen

Caminoen, fra O Cebreiro til Santiago

Individuel vandretur fra O Cebreiro til Santiago
Individuel tur, 7 dage/6 nætter (valgfri startdato)
Turen er fra dig, der ønsker at opleve en masse – og samtidig vil vandre i korte etaper. Du begynder i den charmerende bjergby O Cebreiro. Herfra vandrer du korte etaper – og køres indimellem. Turen slutter i Santiago de Compostela.
Læs mere og book turen

Caminoen Portugués, fra Tui til Santiago

Individuel vandretur fra Tui til Santiago
Individuel tur, 8 dage/7 nætter (valgfri startdato)
Camino Portugués fører også til Santiago de Compostela – med mulighed for at smage mandelkagen i Santiago! Denne tur begynder i grænsebyen Tui mellem Portugal og Spanien. En imponerende vandretur.
Læs mere og book turen

Caminoen Portugués, fra Porto til Santiago

Individuel vandretur fra Porto til Santiago
Individuel tur, 14 dage/13 nætter (valgfri startdato)
Vil du være afsted i to uger – så kan du begynde din vandring ad Camino Portugués helt i Porto i Portugal. Herfra vandrer du nordpå til du kommer til endemålet Santiago de Compostela. En vandretur, der varmt kan anbefales!
Læs mere og book turen

Du kan finde endnu flere turmuligheder på www.vagabondtours.dk.

DU ØNSKES EN GOD WEEKEND!

DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter