TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Sommerferieplanlægning er i fuld gang for de fleste. Har du overvejet en bjergvandretur? Oplevelsen af en storslået natur – nye udsigter hver dag – et nyt pas og en ny dal, er noget helt særligt. Man møder andre vandrere, der også vælger at tilbringe en del af sommerferien på at være aktiv i naturen.
 
Nedenfor kan du læse om nogle af turmulighederne for bjergvandreture i Europa.
 
God læselyst!
 

Salzkammergut (hotel)

Vandring i Salzkammergut
Midt i Østrig kan du vandre i et fantastisk område – når du vandrer Salzkammergut Rundwanderweg. Ruten fører dig forbi kendte områder som UNESCO-byen Hallstatt – ved den smukke sø af samme navn. Du overnatter i charmerende byer og vandrer mellem overnatningssteder mens din bagage bliver kørt.
Salzkammergut, 5 dage (hotel)
Salzkammergut, 8 dage (hotel)
 

Dolomitterne (værelser eller sovesal)

Dolomitterne, 8 dage (værelser eller sovesal)
I Norditalien finder du de enestående smukke bjerge – Dolomitterne. Bjergkæden er UNESCO-verdensarv. Her er en helt særlig bjergkultur. Du vil opleve grønne dale og have udsigt til forrevne bjergkamme. Glæd dig til besøget i de hyggelige og komfortable bjerghytter.
Dolomitterne, 8 dage (sovesal)
Dolomitterne, 8 dage (værelser)
 

Dachstein (hotel og bjerghytter)

Dachstein (hotel og bjerghytter)
I Østrig kan man vandre ved bjergmassivet Dachstein. Her er græsgange, skove, enge og gletcher. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted – og bliver alle steder mødt med østrigsk gæstfrihed. Du kan vælge den fulde rundvandring på 9 dage – eller vandre en kortere tur på 5 dage.
Dachstein, 5 dage (hotel og bjerghytter)
Dachstein, 9 dage (hotel og bjerghytter)
 

Tyrol (hotel)

Tyrol (hotel)
På denne herlige bjergvandretur, overnatter du på hoteller, der har en fantastisk beliggenhed – lige på ruten. Alt er klar til dig. Ruten fører gennem det smukke Tyrol i et område, der er kendt fra skisport. Der venter dig en enestående flot vandretur i et tyndt befolket område.
Tyrol, 7 dage (hotel)
 

Pyrenæerne (værelser eller sovesal)

Pyrenæerne, 7 dage (værelser eller sovesal)
Med udgangspunkt i pilgrimsbyen Lourdes, kan du komme på vandretur i den franske del af Pyrenæerne. Ruten bringer dig til kendte områder som bl.a. Vignemale, Cirque de Garvanie og Luz. Naturen er helt særlig. Her er fritgående køer og heste, der græsser på de højtliggende græsgange. Smag på de fantastiske oste, der fremstilles i Pyrenæerne.
Pyrenæerne, 7 dage (sovesal)
Pyrenæerne, 7 dage (værelser)
 

VI ØNSKER DIG EN GOD PÅSKE!

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter