TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 

Pempeji, Vesuv, Gudernes sti, Positano, Capri, limoncello…

Opremsningen kunne være meget, meget længere – næsten endeløs. Amalfikysten er eventyrlig og du bliver let forført. På en vandreferie på Amalfikysten vandrer du i det smukke, frodige og kuperede landskab – gennem charmerende bjerglandsbyer.

Du kan komme af sted på ’egen hånd’ eller tage med på en fællestur med turleder.

Det kan du læse om her i nyhedsbrevet.

God læselyst!

 

 
Sorrento-halvøen

Sorrento-halvøen

Syd for Napoli strækker Sorrento-halvøen sig ud i havet – ved den del af Middelhavet, der kaldes det Tyrrhenske Hav. Her ligger vulkanen Vesuv og den udgravede by Pompeji. Ud for Sorrento ligger øen Capri – som er kendt for den blå grotte – den store grotte med det blå vand. På Amalfikysten finder man de kendte byer Atrani, Ravello og Positano. Du kan vandre til Positano ad Guidernes Sti – en fantastisk vandrerute med udsigt over kystlinjen. Byen Positano, der ligger på stejle bjergskråninger, var indtil 1950’erne en fattig fiskerby. Herefter tiltrak Positano mange turister – måske fordi John Steinbeck i et essay (1953) skrev dette om området: ’Det er et drømmested, som ikke er helt virkeligt, når man er der, og som bliver lokkende virkeligt, når man fra forladt det’.
 

Amalfikysten: Fællestur med turleder

Amalfikysten: Fællestur med turleder
Oplev ALT det bedste på Amalfikysten på denne fællestur. Turen er inkl. fly fra Danmark. Undervejs på turen bor vi i San Lazzaro, i byen Amalfi og i Napoli by. Du vandrer ad de antikke stier på Amalfikysten, sejler til Capri og besøger Pompeji for foden af vulkanen Vesuv. Vælg mellem to afgange.
Læs mere og book, fællestur d. 8.-15. maj 2024
Læs mere og book, fællestur d. 21.-28. sep. 2024
 

Amalfikysten: Individuel tur, 5 dage

Amalfikysten: Individuel tur, 5 dage
Tag på en 5-dages tur til Amalfikysten. Du bor i byen Scala og i San Lazzaro. Du vandrer ad de antikke stier og vandrer ad Gudernes Sti til Possitano – hvorfra vi kører dig til Napoli.
Læs mere og book, individuel tur (valgfri startdato, april til november)
 

Amalfikysten: Individuel tur, 8 dage

Amalfikysten: Individuel tur, 8 dage
Tag på en 8-dages tur til Amalfikysten. Du bor i byen Scala, San Lazzaro og Sorrento. Du vandrer ad de antikke stier og vandrer ad Gudernes Sti til Positano. Under dit ophold i Sorrento, kan du besøge Capri, Vesuv og Pompeji.
Læs mere og book, individuel tur (valgfri startdato, april til november)
 

VI ØNSKER DIG EN GOD AFTEN!

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter