TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 

Vil du vandre i Danmark? Ruterne går gennem varieret natur – med kystskove, strandenge, hede, ådale, overdrev og enge. Det er en kæmpe oplevelse! Glæd dig til at være midt i naturen – og tank op med frisk luft og god motion. Vi kører din store bagage.

En tur i Danmark kan være en opvarmningstur til en længere vandreferie – eller din sommerferie-tur.

Læs om de mange spændende muligheder her i nyhedsbrevet.

God læselyst!

 
APRIL – SEPTEMBER 2024 BORNHOLM  Danmark flag
Bornholm ad Kyststien
Bornholm ad Kyststien
Røgerier, klipper, ruinen Hammershus, Sol over Gudhjem, granit og klipfisk. Du oplever det hele når du vandrer ad Kyststien rundt om Bornholm. Ruten er varieret – klippeformationer og de brede sandstrande.
Læs mere og bestil Kyststien
 
APRIL – OKTOBER 2024 SØNDERJYLLAND Danmark flag
Dybbøl Mølle ved Gendarmstien
Gendarmstien
I Sønderjylland – ved Flensborg Fjord – kan man vandre ad Gendarmstien. Stien blev oprindelig trampet af gendarmerne, der skulle patruljere langs den nye grænse. En smuk og rekreativ vandrerute.
Læs mere og bestil Gendarmstien
 
APRIL – OKTOBER 2024 JYLLAND  Danmark flag
Lynghede ved Hærvejen
Hærvejen
Hærvejen er den enestående vandrerute, der går ned gennem Jylland – fra Hirtshals i nord til Padborg i syd. Oplev fiskerbyen Hirtshals, Blokhus, domkirkebyen Viborg eller kongernes Jelling.
Læs mere og bestil Hærvejen
 
APRIL – OKTOBER 2024 SØNDERJYLLAND  Danmark flag
Vandrer på Kyst til Kyst stien
Kyst til Kyst stien
Du kan vandre tværs over Jylland. Der venter dig en helt særlig oplevelse, når du vandrer på tværs af Jylland. Ruten går gennem varieret natur. Oplev det vestligste punkt Blåvand.
Læs mere og bestil Kyst til Kyst stien
 
APRIL – OKTOBER 2024 SJÆLLAND  Danmark flag
Sø ved Skjoldungestien
Skjoldungestien
Skjoldungestien går gennem Nationalparken Skjoldungernes Land. Du oplever området ved Lejre med spor efter de gamle vikingehaller og skibssætninger – et smukt og kuperet landskab, samt langs Roskilde Fjord.
Læs mere og bestil Skjoldungestien
 
APRIL – SEPTEMBER 2024 MØN  Danmark flag
Møns Klint på Camonøen
Camønoen
Camønoen er vandreruten på Møn, der fører til den smukke Møns Klint, hvorfra der er udsigt over det tyrkisblå vand. Du vandrer gennem kystnære skove og gennem områder med vilde orkideer.
Læs mere og bestil Camønoen
 
APRIL – OKTOBER 2024 THY  Danmark flag
Haved ved Redningsvejen i Thy
Redningsvejen
I Thy kan man vandre ad Redningsvejen – fra Stenbjerg i syd til Hanstholm i nord. Her er et enestående landskab med klitter og autentiske fiskermiljøer – oplev Klitmøller, Lodbjerg Fyr og Stenbjerg Landingsplads.
Læs mere og bestil Redningsvejen
 
APRIL – OKTOBER 2024 JYLLAND  Danmark flag
Får på Marskstien
Marskstien
Tønder, Højer og Rudbøl – du er i marsken – med kanaler, sluser, diger og sort sol. Her i det helt specielle landskab, kan vi vandre Marskstien – forbi græssende får og nær Vadehavet.
Læs mere og bestil Marskstien
 
APRIL – OKTOBER 2024 ØHAV – SYDFYN Danmark flag
Huse i Ærøskøbing
Øhavsstien
Øhavsstien er den kystnære vandresti, der snor sig gennem Sydfyn og øerne Langeland, Tåsinge, Siø og Ærø. Ruten fører igennem meget forskellige landskaber og gennem charmerende landsbyer og købstæder.
Læs mere og bestil Øhavsstien
 
APRIL – OKTOBER 2024 JYLLAND Danmark flag
Trækstien langs Gudenåen
Trækstien
Langs Gudenåen løber Trækstien. Den blev oprindeligt trampet af pramdragere, der fragtede byggematerialer til og fra Silkeborg – på flade pramme (både) som de trak.
Læs mere og bestil Trækstien
 
APRIL – SEPTEMBER 2024 JYLLAND Danmark flag
Sti på Kalk Kaminoen
Kalk Kaminoen
I området omkring Viborg kan man vandre ad ruten Kalk Kaminoen. Navnet har ruten fået efter de to store kalkgruber/kalkminer i området – Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber – midt i hede-landskabet.
Læs mere og bestil Kalk Kaminoen
 
APRIL – OKTOBER 2024 JYLLAND Danmark flag
Kalø slotsruin
Mols Bjerge-stien
I Mols Bjerge Nationalpark løber Mols-bjerge-stien. Her kan du vandre de kendte etaper: Gåsehageetapen, Bjergetapen, Kaløetapen og Ebeltoftetapen. Glæd dig til at opleve Femmøller og Kaløslotsruin.
Læs mere og bestil Mols Bjerge-stien
 
APRIL – OKTOBER 2024 JYLLAND Danmark flag
Nordsøstien
Nordsøstien
Du vandrer fra den travle fiskerby Hirtshals til den charmerende gamle by, Skagen. Ruten kører nordpå i retning af Grenen. Du kan opleve kunstnernes Skagen og Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes.
Læs mere og bestil Nordsøstien
 

Ses vi i Herning? 23.-25. februar 2024

Vagabond Tours har ikke været på messe siden 2019. Vi glæder os derfor ekstra meget til næste weekend, hvor vi er med på messen ’Ferie for Alle’ i Herning. Kig forbi – til en snak om vandreture. Vi er i Danmarks-hallen og i Europa-hallen.
Se entré priser på messens hjemmeside. Fredagsrabat +60, rabat til børn, samt rabat til dig, der besøger messen efter kl. 14.

 

VI ØNSKER DIG EN GOD SØNDAG

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter