TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 

Kære læser,

Vi håber du har nydt juleferien – måske har dagene givet tid og lyst til en tur i skoven – for at nyde den friske luft og dagene, der igen bliver længere.

I dette nyhedsbrev kan du læse om vandreture i Skotland – og Hadrian's Wall lige syd for Skotland. Naturen i Skotland er en helt særlig oplevelse. Der er højland, kløfter, søer – som alt sammen giver en spektakulær natur. Naturen varierer i de forskellige årstider og turene kan vandres fra april til oktober.

Tak for et dejligt år, der nu går på hæld. Vi glæder os til at se, hvad 2024 bringer.

 
Benledi bjerget ved Callander i Trossachs Nationalpark.

Trossachs Nationalpark

I 2024 har du mulighed for at komme på en ny vandretur i Skotland. Vandreturen foregår i Trossachs Nationalpark. Vandreturen foregår i den sydlige del af højlandet – og er lidt lettere end West Highland Way – men naturen er mindst lige så fascinerende.

Du vandrer gennem skove, forbi søer, over heder og gennem autentiske landsbyer. Turen er på 4 dage/3 nætter – og mulig på en forlænget weekend. Der er også mulighed for at kombinere vandreturen med et ophold i Edinburgh eller Glasgow før eller efter vandreturen.

Trossachs Nationalpark (4 dage)
 
Skotsk Højlandskvæg på West Highland Way.

West Highland Way

Vandreturene ad West Highland Way fører gennem Det skotske Højland – fra Glasgow/Milngavie i syd til højlandsbyen Fort William i nord. Du vandrer gennem enestående natur. Du kan vælge at vandre den fulde rute (9 dage/8 nætter) – eller vandre enten den sydlige del (del 1) eller den nordlige del (del 2).

Ruten er populær – book i god tid!

West Highland Way, del 1 (6 dage)
West Highland Way, del 2 (6 dage)
West Highland Way (9 dage)
 
Udsigt over sø ved Great Glen Way.

Great Glen Way

Denne rute ligger i forlængelse af West Highland Way – nord for West Highland Way. Great Glen starter i højlandsbyen Fort William, hvor West Highland Way slutter. Endepunktet for Great Glen Way er den charmerende by Inverness. Undervejs vandrer du forbi søer – deriblandt også Loch Ness.

Vandreruten har en lidt lettere sværhedsgrad end West Higland Way.

Great Glen Way (8 dage)
 
Bro på Speyside Way.

Speyside Way

Vandreruten Speyside Way er kendt for tætheden af whisky destillerier. Ruten går gennem det nordøstlige område af Skotland. Man vandrer langs floden Spey – i dalen af samme navn. Floden Spey er den næst længste flod i Skotland – og den mest dynamiske flod. Ruten starter i kystbyen Buckie i nord og ender i Aviemore i syd.

Speyside Way (7 dage)
 
Hadrian's Wall

Hadrian's Wall - Syd for Skotland

Lige syd for den skotske grænse finder du den imponerende kyst-til-kyst rute – Hadrian's Wall. Ruten fører igennem flot og varieret landskab – når man vandrer fra vest til øst. Udsigterne undervejs er alle anstrengelser værd!

Hvis du er historisk interesseret, kan du glæder dig over synet af ruinerne fra den gamle mur og vagttårne opført af Kejser Hadrian for omkring 2000 år siden.

Hadrian's Wall (8 dage)
 

Er du interesseret i at se flere muligheder for vandreture i Skotland og England?

Alle ture til Skotland/England
 

VI ØNSKER DIG ET GODT NYTÅR!

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter