TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 

Søger du inspiration til din næste vandretur? Mange vandrere har fået øjnene op for det smukke og afvekslende landskab i Nordengland, hvor man kan vandre langs resterne af den historiske mur – Hadrian’s Wall.

Et andet område, som hitter, er vandring i Det sydfynske Øhav, hvor den naturskønne Øhavssti snor sig gennem landskabet. I Italien finder man vandreklassikeren Amalfikysten – med smukke udsigter og gastronomi i topklasse.

God læselyst!

 
Hadrian’s Wall

England – vandring langs Hadrian’s Wall

I England kan man på en vandretur langs Hadrian’s Wall, fra ’Bowness on Solway’ i vest til ’Wallsend’ i øst, opleve en smuk natur. Ruten går gennem Northumberland National Park med grønne dale, skovklædte områder og åbne landskaber. Chancerne for at spotte røde egern, sjældne fuglearter og måske endda hjorte er store.
 
Hadrian’s Wall, der blev opført af romerne mellem 122 og 128 e.Kr., markerede den nordlige grænse af det romerske rige i Britannien. Vandreturen byder på møder med milepæle, vagttårne og sektioner af den originale mur, hvilket giver en unik rejse gennem historien.
 
Du vandrer hver dag til næste overnatningssted, hvor der venter en dejlig opredt seng. Din store bagage bliver kørt.
Hadrian’s Wall, 8 dage
Turen har valgfri startdato i perioden 1. april til 20. oktober.
 
Øhavsstien ved Det Sydfynske Øhav

Danmark – Det Sydfynske Øhav, Øhavsstien

’Et øhav i verdensklasse’ – det er, hvad Det sydfynske Øhav kaldes. Det er ikke uden grund! Du kan vandre ad Øhavsstien på Sydfyn fra Faaborg til Svendborg. Turen starter i den maleriske by Faaborg. Her kan du besøge museet med kunst af Fynbomalerne, opleve det nye havnemiljø eller slentre i den gamle bymidte.

Fra Faaborg vandrer du mod købstaden Svendborg – og overnatter et par steder undervejs. Vandreruten går langs fjord og kyst, gennem skovklædte områder og idylliske landsbyer. Et af turens absolutte højdepunkter er vandringen gennem ’Syltemade Ådal’ med dens helt særlig natur.

På turen bor du på dejlige overnatningssteder – i opredte senge. Din store bagage bliver kørt.

Øhavssstien - Sydfyn, 4 dage
Se alle turmuligheder på Øhavsstien
Turen har valgfri startdato i perioden 1. april til 1. november.
 
Udsigt over Amalfikysten

Italien – Amalfikysten, gastronomi og muldyrsstier

Amalfikysten har det hele! Her er dramatiske klipper, duftende citronlunde, udsigt over det azurblå Middelhav og snoede muldyrsstier langs dyrkede terrasser. På en vandretur i området kan du opleve byerne Scala, Amalfi, Ravello og Positano. Du har også mulighed for at sejle til den charmende ø Capri – eller opleve byen Pompeji, der i år 79 blev dækket af aske fra vulkanen Vesuv.

Køkkenet er baseret på gode, lokale råvarer - smag f.eks. ’Scialatielli ai Frutti di Mare’ – en skøn pastaret, med blæksprutter og rejer, serveret med al dente pasta – eller nyd en ’Limoncello’ på terrassen om aftenen.

Du kan vælge mellem to individuelle vandreture:

Amalfikysten, 8 dage
Amalfikysten, 5 dage

Turene har valgfri startdato i perioden 1. april til 1. december.

 

VI ØNSKER DIG EN GOD EFTERÅRSFERIE

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter