TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 

Har du lyst til en vandretur – og vil du gerne afsted i efterår og vinter? Så kan du tage et kig på de populære vandreture i Portugal, Irland og Italien.

Turene kan starte hver dag hele året (på forespørgsel). Du kan læse om vandreruten fra Porto i Portugal, vandring på Dingle halvøen i Irland og vandreturene i Cinque Terre i Norditalien.

God læselyst!

 
Dourodalen, bjergskråning ved floden.

Vandring i Portugal - hele året

Kender du byen Porto i Nordportugal? Byen ligger ved Dourofloden og indgangen til Dourodalen. Det er en charmerende og livlig by, der ligger malerisk på en bjergskråning ved floden – her er sporvogne, broen Ponte de Dom Luís, portvinshuse og meget mere. Byens historiske centrum er på UNESCOs verdensarvsliste.
 
Porto er et ideelt udgangspunkt for vandreture. Du kan vandre nordpå ad den Portugisiske Camino, der snor sig gennem et urørt landskab - gennem hyggelige byer.
 
Vælg mellem disse ture (valgfri startdato):
Fra Porto til Tui (8 dage)
Fra Porto til Santiago de Compostela (14 dage)
 
Tag på en uforglemmelig naturoplevelse i Irland sammen med familie eller venner

Dingle Way i Irland – hele året

På Irlands vestkyst ligger Dingle halvøen - med den populære vandrerute Dingle Way, der snor sig gennem landskabet. Fra vandrestierne har man mange steder udsigt over havet, klippekyster og strande.
 
Man vandrer gennem traditionelle fiskerbyer og om aftenen er der rig mulighed for at smage på lækre retter med fisk og skaldyr. De lokale pubber er et naturligt mødested sidst på eftermiddagen – hvor dagens oplevelser fordøjes.
 
Vælg mellem disse ture (valgfri startdato):
Dingle Way (5 dage)
Dingle Way (8 dage)
Dingle Way (10 dage)
 
Cinque Terre – de fem byer

Cinque Terre – De Fem Byer – hele året

I Norditalien finder man mere UNESCO-verdensarv. Klippehalvøen Cinque Terre byder på en uforglemmelig oplevelse. Her ligger ’De fem Byer’ langs havet – forskellige – alle med sin helt egen charme. Byerne er forbundet med togdrift og færger – og ikke mindst forbundet med vandrestier.
 
Det gør Cinque Terre til et ideelt område at vandre i. Vores populære vandreture med fast base i lejligheder (med opredte senge, inkl. rengøring) er åbne for tilmelding.
 
Turene har sæson hele året – dog ikke dagene omkring jul og nytår.
Cinque Terre (5 dage)
Cinque Terre (7 dage)
Cinque Terre (8 dage)
Vi kan også tilbyde vandreture med ophold i luksuslejligheder inkl. morgenmad – ring til kontoret, hvis du er interesseret i et ophold inkl. morgenmad (33 33 00 40) eller send en mail til booking@vagabondtours.dk.
 

VI ØNSKER DIG EN GOD LØRDAG

 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter