TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser
 
Har du brug for inspiration til sommerferieplanlægningen? Her kan du læse om ture til smukke Harzen, tømmerflådefærd i den svenske vildmark og vandreture i Sønderjylland.
 
God læselyst!
 
De bedste hilsner
Vagabond Tours
 
Oplev Harzer Hexen-Stieg i naturskønne Harzen

Harzer Hexen-Stieg (Heksens Sti)

Oplev en af Tysklands smukkeste vandreruter Harzer Hexen-Stieg. Den knap 100 km lange vandrerute går tværs gennem Nationalpark Harz, som er et stort naturområde i bjergområdet Harzen med dybe skove, enge, gamle højmoser og stejle klipper. Undervejs bestiges Bloksbjerg/Brocken, 1142 m, hvorefter der er mulighed for at opleve den enestående togtur med det berømte damptog ned af bjerget gennem det flotte landskab. Du kan desuden opleve den spektakulære Bode-dal, som også kaldes Harzens Gran Canyon.
 
Hver dag vandrer du til et nyt overnatningssted, mens bagagen bliver kørt mellem hotellerne. Du kan vælge mellem en tur på 5 eller 7 dage.
Læs mere om vores ture i Harzen og book din tur
 
Tag på en uforglemmelig naturoplevelse sammen med familie eller venner

Tømmerflådefærd i svenske Värmland

Tag på en uforglemmelig tømmerflådeferie med familie eller venner, hvor I sammen bygger jeres egen tømmerflåde, inden I begynder den spændende tur ned af Klarelven – Sveriges svar på Mississippi-floden. Her kan I nyde en rigtig vildmarksoplevelse i naturskønne omgivelser i det tyndt befolkede Värmland. Undervejs kan I benytte jer af allemandsretten og slå lejr, når I finder et hyggeligt sted. I kan også vælge at overnatte på tømmerflåden. Der er rig mulighed for at gå i land og udforske Värmlands små hyggelige byer med kirker, museer og værksteder med kunsthåndværk.
Læs mere om vores tømmerflådefærd og book din tur
 
Oplev det historiske Sønderjylland

Oplev det historiske Sønderjylland

Udforsk Sønderjylland med en vandretur på Gendarmstien, hvor du følger i grænsegendarmernes fodspor. Ruten byder på et varieret og til tider kuperet landskab med fantastiske udsigter over den smukke Flensborg Fjord. Gå på opdagelse i den spændende historie, der knytter sig til området. I det sønderjyske finder du også den 54km lange vandrerute Marskstien, som starter og slutter i Tønder. Du vandrer på diger mellem grøfter og kanaler gennem Tøndermarsken, hvor du kan opleve det helt specielle flade marsklandskab.
 
Undervejs overnatter du i hyggelige, historiske byer opført i områdets særlige byggestil. Du kan vælge mellem en tur på 3, 4 eller 5 dage.
Læs mere om vores ture på Marskstien og book din tur
Læs mere om vores ture på Gendarmstien og book din tur
 
DU ØNSKES EN GOD WEEKEND!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter