TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser
 
I foråret har Vagabond Tours holdt foredrag om pilgrimsruter - blandt andet om pilgrimsruten til Rom, Via Francígena. Der har været stor interesse for at høre om ruten. For Vagabond Tours og vores foredragsholder var det skønt at møde jer til foredrag - og opleve jeres interesse og nysgerrighed.
 
Vi forstår den store interesse, for Via Francígena - den 'italienske Camino' - er en helt fantastisk vandrerute. Her i nyhedsbrevet kan du læse om turmulighederne på Via Francígena.
 
God læselyst!
Mange hilsner Vagabond Tours
 
 
Vagabond Tours tilbyder 4 forskellige turmuligheder ad Via Francígena. Alle ture er 'individuelle ture' (på egen hånd) og du vælger selv din startdato.
 
Sæson: Alle ture ad Via Francígena har sæson fra 15. marts til 31. oktober.
Vandring ad Via Francígena fra historiske Lucca til smukke Siena

Fra Lucca til Siena (8 dage)

Denne strækning er en naturskøn rute, der fører gennem Toscanas smukkeste egne. Turen begynder i den historiske by, Lucca. Du kommer gennem middelalderbyen San Gimignano - byen med de mange tårne. Endemålet for vandringen er Siena, der er kendt for sine arkitektonisk flotte bygninger og pladser.
Læs mere og book turen fra Lucca til Siena
 
Vandring ad Via Francígena fra fantastiske Siena til Viterbo

Fra Siena til Viterbo (11 dage)

Turen begynder i fantastiske Siena, hvorfra det går sydpå mellem blide toscanske bakker med spredte rækker af cypresser. Du kommer gennem den berømte Orcia-dal og den gamle etruskeregn Tuscia. Ruten er rig på middelalderbyer med imposante borge, tårne, amfiteatre, kirker, klostre og sågar termiske bade.
Læs mere og book turen fra Siena til Viterbo
 
Vandring ad Via Francígena gennem den smukke Lazio-region

Fra Viterbo til Rom (7 dage)

Denne tur begynder midt i den smukke etruskeregn Tuscia i Lazio-regionen. Vandreruten i det enestående landskab passerer middelalderbyer, borge, amfiteatre, kloster og termiske bade. Fra Monte Mario i udkanten af Rom får du endelig øje på målet for vandringen - den vældige Peterskirke med den berømte helgengrav.
Læs mere og book turen fra Viterbo til Rom
 
Vandring ad Via Francígena fra historiske Siena til Rom

Fra Siena til Rom (16 dage)

Turen begynder i den historiske by, Siena. Ruten går igennem et helt særligt landskab - med silhuetter af de karakteristiske cypresser i det fjerne. Glæd dig til vandring gennem UNESCO-dalen Orcia. Fra Monte Mario i udkanten af Rom får du øje på turens endemål - den imponerende Peterskirke.
Læs mere og book turen fra Siena til Rom
 

Inspiration til flere pilgrimsruter

 
DU ØNSKES EN GOD WEEKEND!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter