TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser
 
Denne sommer kan du blandt andet nyde en idyllisk kanotur i svenske Värmland, en vandretur på den danske Kalk Kamino eller en udfordrende og oplevelsesrig bjergvandring i Europas lokkende bjerg-egne.
 
God læselyst!
Mange hilsner Vagabond Tours
Tag på kanotur i et af Värmlands skønneste områder

Kanotur på Svartelven i Sverige

Tag på kanotur i et af Värmlands skønneste områder. Alt er gjort klar til jeres tur, og I vil få vejledning i padleteknik, tips til overnatning med mere. Der er lagt op til en ægte vildmarksoplevelse, når I padler ad den charmerende Svartelv og gennem søer omgivet af smuk natur og et rigt dyreliv. I gør brug af den svenske allemandsret og finder jeres egen øde lejrplads i de idylliske omgivelser eller gør brug af de shelterpladser, som der findes undervejs. 
Læs mere om vores kanotur på Svartelven
 
Oplev en af årets nyheder, Kalk Kaminoen, på en vandring gennem smuk natur

Kalk Kaminoen - kalkminer og flagermus

Kalk Kaminoen er opkaldt efter områdets kalkgruber, hvor man siden middelalderen har brudt kalk. Du kan besøge Daugbjerg Kalkgrube, som er Skandinaviens ældste kalkgrube. Mens du vandrer gennem den smukke natur med løvskov, eng, mose og landets største sammenhængende hedeområde, har du rig mulighed for at lære mere om minedrift, flagermus og opdyrkning af den jyske hede.
 
Turen på den certificerede vandresti Kalk Kaminoen er på i alt 30 km. Mens du vandrer, bliver din bagage kørt til næste overnatningssted. Denne tur har sæson fra 1. april til 30. september.
Læs mere om turen på Kalk Kaminoen
 
Tag på en uforglemmelig bjergvandring

Bjergvandreture i Europa

En bjergvandretur er en glimrende chance for at udfordre sig selv med en mere krævende vandring, mens man så rigeligt bliver belønnet med den ene smukke udsigt efter den anden. Vi har flere fantastiske bjergvandreture at vælge imellem. Det kunne være den helt klassiske vandring rundt om Mont Blanc gennem hele tre lande. Dachstein i de østrigske alper er også populær med blandingen af barske alpine landskaber og frodige grønne græsgange. Du kan også vælge en vandring i norske Jotunheimen National Park, hvor du kan opleve stilheden og roen omgivet af majestætiske bjerge og smukke søer.
Se en oversigt over vores bjergvandreture
 
DU ØNSKES EN GOD WEEKEND!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter