TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser
 
Det er sæson for ferieplanlægning. I dette nyhedsbrev kan du læse om turmuligheder langs den smukke Gudenå – der med sine 149 km er Danmarks længste vandløb. Gudenåen løber i Østjylland. Den har sit udspring i Tinnet Krat og udmunder i Randers Fjord. Vagabond Tours arrangerer både vandreture og kanoture langs Gudenåen. Flere af turene passer rigtig godt til både en sommerferie og en forlænget weekend.
 
God læselyst!
 
De bedste hilsner
Vagabond Tours
Gudenåen løber gennem det smukke landskab i Østjylland

Trækstien - classic

Har du hørt om Trækstien? Trækstien er den gamle ’pramdrager-sti’, der blev trampet, da Papirfabrikken i Silkeborg skulle opføres. Materialer og varer blev trukket på Gudenåen – på fladbundede pramme. Papirfabrikken i Silkeborg producerer ikke længere papir, men er i dag et spændende kulturhus og caféområde i den smukke by.
 
Denne vandretur starter i Silkeborg og slutter i stationsbyen Bjerringbro. Vi kører din bagage, mens du vandrer. Turen (4 dage) kan begynde alle ugedage i sæsonen.
Læs mere og book turen
 
Naturen langs Trækstien og Gudenåen

Trækstien - med Silkeruten

Har du hørt om trolden Stærke Storm? Vi siger ikke mere – men du kan godt komme tæt på den imponerende træskulptur på denne vandretur. Silkeruten er en rundvandring, der starter og slutter i Silkeborgs historiske bymidte. Glæd dig til en smuk naturoplevelse. Efter denne dagsvandring omkring Silkeborg skal du de næste dage vandre nordpå – langs Gudenåen.
 
Denne vandretur starter i Silkeborg og slutter i stationsbyen Bjerringbro. Vi kører din bagage, mens du vandrer. Turen (5 dage) kan begynde alle ugedage i sæsonen.
Læs mere og book turen
 
Kanotur ad Gudenåen kombineret med vandring på Trækstien

Kano og vandring langs Gudenåen

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Har du prøvet at padle i kano på Gudenåen? Så ved du, at det er en oplevelse, man aldrig bilver træt af at gentage. På denne tur kombinerer man vandring og kano – på og langs Gudenåen. Børn (i alle aldre) kan deltage på denne tur, men turen er også god til par eller venner.
 
Denne tur starter i Silkeborg og slutter i stationsbyen Langå. Vi kører din bagage, mens du vandrer. Turen (5 dage) kan begynde alle ugedage i sæsonen.
Læs mere og book turen
 
På Krominoen overnatter du lige ved Trækstien og Gudenåen

Krominoen - ad Trækstien langs Gudenåen

Kender du Krominoen? Ruten går langs Trækstien – og du kan både nyde vandreturen og ophold (fast base) på en dejlig kro – i skønne omgivelse og god mad. Du vandrer forskellige strækninger af Trækstien – og har mulighed for også at opleve Tangeværket. Glæd dig til det bedste af to verdener – aktiv ferie og forkælelse – lige midt i den smukke Østjylland ved bredden af Gudenåen. Vandreetapernes længde kan tilpasse (kortere/længere).
 
Turen (3 dage) kan begynde alle ugedage i sæsonen.
Læs mere og book turen
 
DU ØNSKES EN GOD SØNDAG!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter