TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser
 
Er du klar over, at der i Danmark og Øresundsregionen er ikke mindre end fire vandreruter – der er så fantastiske, at de har fået stemplet ’kvalitetsvandreruter’? En af de kvalitetsstemplede ruter finder du på Djursland - Mols Bjerge-Stien (60-82 km) i Nationalpark Mols Bjerge. Der findes også to andre ruter i smukke Jylland – en i den helt særegne natur i Tøndermarsken – nemlig Marskstien (54 km) – og ikke langt derfra findes den kendte Gendarmsti (84 km). Den sidste af de fire certificerede ruter findes i Øresundsregionen – hinsides – det er vandreruten, der fører til Kullen, kaldet Kullaleden (70 km). Du kan vandre med Vagabond Tours på alle fire ruter. Vi har udviklet vandreture (med varighed på 3, 4, 5 eller 6 dage), hvor vi kører din bagage mens du vandrer. Det kan du læse om her i nyhedsbrevet.
 
God læselyst!
Certificerede kvalitets-vandreruter

Om certificerede kvalitets-vandreruter

Kvalitetsvandreruter er vandreruter, som er certificeret efter strenge europæiske standarder. Vejen til certificeringen er ofte lang, da en certificering forudsætter, at en lang række kriterier er opfyldt. Med certificeringen kan du være sikker på at vandre ad stier i verdensklasse – intet mindre.
 
Mols Bjerge-Stien - 'Bjerge' og Nationalpark

Mols Bjerge-Stien - 'Bjerge' og Nationalpark

Mols Bjerge-stien blev certificeret som ’kvalitetsvandrerute’ i 2020. Her er mini-bjerge i 137 meters højde. Stien, der løber i Nationalpark Mols Bjerge, er inddelt i 4 vandreruter – med hver sit særpræg. Her kan du f.eks. prøve kræfter med ’bjergetapen’ – som går gennem et flot, kuperet område. Et andet meget spændende område er kystskoven med udsigt over Kalø Vig.
 
Oplev Mols Bjerge-stien på vandreturen fra Rønde til Ebeltoft, inkl. kørsel af bagage. Valgfri startdato.
Mols Bjerge-Stien, 4 dage
 
Marskstien - Tøndermarsk, Vadehav og Højer

Marskstien - Tøndermarsk, Vadehav og Højer

Marskstien blev certificeret som ’kvalitetsvandrerute’ i 2021. Her er diger, kanaler, pumpestationer, græssende får og et exceptionelt rigt fugleliv. Du kommer forbi fritliggende marskgårde og gavlvendte huse. Møgeltønder er godt eksempel på områdets byggestil. En anden spændende marskby er Højer, der med støtte fra Realdania netop har renoveret bymidten.
 
Vælg mellem to rundture – med start og slut i Tønder by, inkl. kørsel af bagage. Valgfri startdato.
Læs mere om Marskstien, 4 dage
Læs mere om Marskstien, 5 dage
 
Gendarmstien - ved Flensborg Fjord

Gendarmstien - ved Flensborg Fjord

Gendarmstien var den første danske vandrerute, der blev certificeret (2015). Vandreruten løber i grænselandet. Ruten starter ved Padborg og følger Flensborg Fjord østpå – i retning af Gråsten, Broagerland, Dybbøl, Sønderborg og Als. Vandreruten blev oprindelig ’trampet’ af gendarmeriet, da den dansk/tyske grænse i 1920 (ved en afstemning) blev flyttet til den grænse vi kender i dag.
 
Vælg mellem 4 vandreture, inkl. kørsel af bagage. Valgfri startdato.
Gendarmstien, 3 dage (korte etaper)
Gendarmstien, 3 dage (hunde er tilladt)
Gendarmstien, 5 dage
Gendarmstien, 6 dage
 
Kullaleden - Øresundsruten nær København

Kullaleden - nær København

Kullaleden har været certificeret som ’kvalitetsvandrerute’ i en årrække. Ruten går rundt om Kulla-halvøen ca. 35 km nord for Helsingborg. På Kullen-halvøen ligger ’Kullen’ – det 8 km lange bjerg, ca. 187 meter over havet.  Kullen ligger i et spændende naturreservat – med klippekyst, lynghede og engområder, hvor der er mange fuglearter. Vandreruten går gennem charmerende fiskerbyer og forbi dramatiske klippeformationer – undervejs er der udsigt til Danmark.
 
Vælg mellem to vandreture, inkl. kørsel af bagage. Valgfri startdato.
Kullaleden, 3 dage
Kullaleden, 5 dage
 
Links til inspiration:
 
 
Se alle ture på www.vagabondtours.dk
VI ØNSKER DIG EN GOD SØNDAG!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter