TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Kære læser 
 
I dette nyhedsbrev kan du læse om Salzkammergut, hvor du vandrer i bjergene i Østrig, om Dolomitterne i De italienske Alper og om Danmarks vilde natur i skønne Nationalpark Thy. Husk, du altid kan skrive eller ringe til os, hvis der er noget du er nysgerrig på at høre mere om.
 
God læselyst!
Salzkammergut i Østrig: Bjerge, søer og UNESCO-byen Hallstatt

Salzkammergut i Østrig: Bjerge, søer og UNESCO-byen Hallstatt

Salzkammergut er et fantastisk vandreområde. Du kan vælge mellem en vandretur på 5 eller 8 dage. Hver dag kommer du til et nyt overnatningssted - i charmerende byer. Undervejs vandrer du i flot natur. Flere steder passerer du søer, bl.a. de kendte søer Wolfgang See og Hallstätter See - begge imponerende smukke søer, der er omgivet af bjerge. På vandreturen kommer du også til den maleriske by Hallstatt. 
 
Du kan vælge mellem en tur, hvor I overnatter på enten hoteller (3-stjernede) eller pensionater. Turene er individuelle ture med valgfri startdato. Turene har sæson fra 22. april til 20. oktober.
Læs mere om Rundvandring i Salzkammergut, 5 dage (pensionat)
Læs mere om Rundvandring i Salzkammergut, 5 dage (hotel)
Læs mere om Rundvandring i Salzkammergut, 8 dage (pensionat)
Læs mere om Rundvandring i Salzkammergut, 8 dage (hotel)
 
Dolomitterne i de italienske alper

Dolomitterne i De italienske Alper

I det nordøstlige Italien finder du det imponerende bjergområde Dolomitterne. Med det spektakulære landskab af forrevne klippeformationer og kilometerhøje bjergvægge anses Dolomitterne af mange for at være blandt verdens smukkeste bjerge. De Dolomittiske Alper kom på UNESCO's verdensarvsliste i 2009.
 
Vandreruten er afvekslende og stemningsfuld. Nyd de imponerende udsigter, når du vandrer gennem grønne dale, hyggelige skove og langs bjergskråninger.
 
Den første og sidste nat overnatter du på hotel, mens du på resten af turen overnatter i charmerende bjerghytter beliggende midt i naturskønne omgivelser. I bjerghytterne kan du vælge mellem at overnatte i værelser eller i sovesal.
 
Turene er individuelle med valgfri startdato. Turene har sæson fra 15. juni til 29. september.
Læs mere om Dolomitterne, 8 dage (sovesal)
Læs mere om Dolomitterne, 8 dage (komfort)
 
Thy Nationalpark - Redningsvejen

Nationalpark Thy - Redningsvejen

Tag på vandring i den danske vildmark. Nationalpark Thy dækker et samlet areal på 244 km² og byder på et fantastisk klithedelandskab. Den gamle Redningsvej fører dig gennem dette enestående landskab. Redningsvejen er en ca. 50 km lang sti, som strækker sig langs Thy's vestlige kystlinie. Du kan nyde udsigten fra toppen af Lodbjerg Fyr. Herfra kan du se ud over Vesterhavet og de store klitplantager.
 
Undervejs vandrer du langs det brusende Vesterhav, gennem charmerende fiskelejer og over de imponerende klitheder. Mens du nyder vandreturen, bliver din bagage kørt mellem overnatningsstederne. 
 
Turen er individuel med valgfri startdato. Turen har sæson fra 15. april til 31. oktober.
Læs mere om Redningsvejen (4 dage)
 
Links til inspiration:
 
 
Se alle ture på www.vagabondtours.dk
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter