TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
I Vagabond Tours har vi haft et travlt og spændende efterår. Det vil vi fortælle om i dette nyhedsbrev. Vi kan fortælle, at alt nu er tilbage i helt normale tilstande. Vi er glade for, at der ikke længere er restriktioner. Der er mange af jer, der har ventet på igen, at kunne udforske forskellige egne rundt om i Europa – og ikke mindst at vandre i bjerge.
 
God læselyst!
 
Tak for jeres feedback i sæsonen 2022

Feedback

Sæsonen i 2022 er næsten ved at være slut. Vi har fået masser af feedback fra alle jer, der har været på tur i 2022. Det er skønt at så mange har brugt tid på at give os feedback. Det er dejligt at læse og høre fra jer, der har været afsted. Tusind tak – det er meget værdsat.
 
Digital materiale

Digitalt materiale

I er mange, der har efterspurgt digitalt afrejsemateriale – som supplement til fysisk materiale. Det har vi brugt efteråret på at gøre klar. Vi er glade for at kunne imødekomme dette behov. Det er naturligt for os at supplere med de digitale platforme, der er til rådighed – det stemmer overnes med vores ønske om, at en ’tur i naturen’ købt gennem Vagabond Tours, skal være ’let at gå til’.
 
Finland

Research og nye ture

I sensommer og efterår har flere af vores kollegaer været afsted på reseachture rundt om i Europa og i Danmark. Det er vigtigt for Vagabond Tours, at vi besøger områder – vandrer turene igennem, snakker med overnatningssteder og andre samarbejdspartnere – og videregive denne research til jer, der skal på tur – i form af beskrivelselser, vejledninger og tips. Nogle af de steder vi har besøgt de seneste måneder er Finland, Portugal (bl.a. kyst-caminoen), Piemonte, Ligurien, Via di Francesco, Mols Bjerge og Kalk Kaminoen. Det er der kommet nye ture ud af og turene vil blive præsenteret i de næste nyhedsbreve.
 
Så hold øje med de næste nyhedsbreve – tak fordi du læser med.
 
De bedste hilsner Vagabond Tours
 
Links til inspiration:
 
 
Se alle ture på www.vagabondtours.dk
 
Vagabond Tours ønsker glædelig jul
VI ØNSKER DIG EN GOD JUL OG WEEKEND
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter