TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Vil du med på fælles vandretur næste sommer?
 
Du kan tage en udfordrende vandretur rundt om Mont Blanc, eller gå i pilgrimmenes fodspor, hvor du selv er pilgrim og vandrer til endemålet i Santiago. Endelig kan du også komme på en "individuel vandretur" ad den portugiske Camino.

Caminoen – fællestur fra Sarría til Santiago

Oplev pilgrimsstemning og hyggeligt vandrefællesskab, når vi vandrer den mest populære strækning af Camino Francés fra Sarría til Santiago de Compostela. Den danske turleder fortæller undervejs om pilgrimsruten og de tilhørende traditioner, mens vi nyder de smukke omgivelser på vandringen gennem det kuperede Galicien.
 
Fra bjerget Monte do Gozo ser vi for første gang det imponerende syn over byen Santiago og katedralens tvillingetårne. Ved ankomst til Santiago kan du opleve pilgrimsmessen i den berømte katedral, hvor apostlen Jakobs jordiske rester menes af være begravet.
 
Du kan tage på Fællestur på Caminoen d. 6.-12. maj 2023 eller d. 9.-15. sep. 2023, eller vandre Caminoen "på egen hånd".
 
Læs mere om turen
 

Fællestur Rundt om Mont Blanc

Tag med, når vi i selskab med en erfaren lokal guide begiver os ud på den klassiske bjergvandring Rundt om Mont Blanc. Oplev den ene spektakulære udsigt efter den anden, når vi vandrer igennem imponerende alpine landskaber gennem de tre lande Frankrig, Schweiz og Italien.
 
Vi overnatter i smukt beliggende bjerghytter, hvor vi kan nyde den afslappede bjergstemning. Bagagen bliver kørt frem til næste overnatningssted, mens vi nyder vandreturen gennem dramatiske pas, dybe dale, grønne græsgange og idylliske landsbyer.
 
Rundt om Mont Blanc findes både som fællestur med turleder d. 7.-15. juli 2023 og som individuel tur. Fællesturen er en "sikker afgang".
Læs mere om turen
 

Pilgrimsvandringen Caminho Portuguès

På denne naturskønne og stemningsfulde Caminho Portuguès er der længere mellem vandrerne end på den mere kendte Camino Francès i Nordspanien. Her oplever man ofte, at de lokale vinker og ønsker "bom caminho". Man følger de gamle romerske veje og tydeligt udhulede stier gennem det smukke landskab forbi historiske monumenter, som vidner om århundreders pilgrimstradition.
 
Du kan vælge mellem tre forskellige pilgrimsvandringer på den portugisiske Camino, som alle har sæson hele året. To af disse slutter ved apostelgraven i Santiago, hvor du kan deltage i pilgrimsmessen i den imponerende katedral. Vandreturene i Portugal er "på egen hånd". Turene har kan starte hver dag - hele året:
Læs mere om turene
 
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram       Twitter