TUROPERATØR · SIDEN 2004
 
VANDRETURE · PILGRIMSVANDRING · TØMMERFLÅDE · KANOTUR · VANDRING MED ÆSEL · CYKELTURE
 
 
Tema: Sensommer-vandring
Nogle forslag til steder, der er skønne i august, september og oktober. God læselyst.

Pilgrimsvandring til Rom

Pilgrimsvandringer – at vandre til et helligt sted - er en gammel tradition. I dag er pilgrimsruterne især populære, fordi de går igennem naturskønne områder. Det gælder også pilgrimsvandringen til Rom.
 
Her snor ruten sig gennem smukke Toscana – med olivenlunde, rustikke bjerglandsbyer, bakkede landskaber med æstetiske cypresser, vinmarker, der producerer de kendte vine. Du kan få din bagage kørt, mens du vandrer og undervejs nyde lækker italiensk mad.
Læs mere om turen
 

Vandring i Tyskland – Harzen

Der venter store vandreoplevelser i nabolandet Tyskland. Syd for grænsen ligger det smukke bjergområde Harzen, der er kendt for bjerget Bloksbjerg og som desuden udgjorde grænsen under Den kolde Krig.
 
Her kan man vandre i nationalpark – fra vest mod øst – ad fjernvandreruten. Overnatning på gode hoteller.
Læs mere om turen
 

Østrigs smukke bjerge i Salzkammergut

I Østrig finder man de spejlblanke søer og udsigter til imponerende bjergkamme. Her er grønne græsgange mellem de alpine landskaber.
 
Ruten Salzkammergut passerer kendte byer som bl.a. UNESCO-byen Hallstat, der ligger idyllisk ved søen af samme navn. Foruden de smukke landskaber kan man glæde sig til at opleve områdets kultur, traditioner og gæstfrihed.
Læs mere om turen
 
DANMARK · EUROPA · NORDAFRIKA · MELLEMØSTEN
TELEFON 3333 0040 · BOOKING@VAGABONDTOURS.DK
KØBENHAVN OG LANGELAND
  Internet       Facebook       Instagram