Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Tag på vandretur i Marokko på dit helt eget trek

TAG PÅ VANDRING I MAROKKO - DIT HELT EGET TREK

Eventyret venter i Marokko. Her er spændende vandreområder og du kan vælge mellem 1) Kameltrek i Sahara og opleve et ørkenlandskab, eller 2) Kameltrek mellem ørken og hav nær Essaouira eller 3) Muldyrstrek i Høje Atlas. 
 
På alle trek får du din helt egen tur med guide og kok. Med på trekket er enten muldyr eller kameler til at bære bagagen. Det bliver en uforglemmelig tur. Alle 3 ture starter og slutter i 1001-nats byen Marrakech (hvortil der er direkte fly med Norwegian). Turene er alle på 8 dage, dvs. du kan planlægge din tur fra f.eks. lør-lør, tirs-tirs, ons-ons (osv.). Turen kan starte alle ugedage. 
 
Turene har sæson hele året - forår, sommer, efterår og vinter. "Kameltrek i Sahara" er varm i juli og august og i de måneder anbefaler vi i stedet "Kameltrek mellem ørken og hav" og "Muldyrstrek i Høje Atlas".
 
TUR INDKVARTERING
1) Kameltrek i Sahara På nomadevis i telt
2) Kameltrek mellem ørken og hav Teltlejr + hotel i Marrakech
3) Muldyrstrek i Høje Atlas Vælg telt, bjerghytter eller B&B
Tømmerflådefærd - vild kærlighed - til naturen

TØMMERFLÅDEFÆRD OG VILD KÆRLIGHED - TIL NATUREN

Du kan komme på en ægte tømmerflådefærd, hvor du selv bygger din tømmerflåde og derefter flyder ned ad elven – i bedste Huckleberry Finn stil. Turen foregår i den svenske vildmark i regionen Värmland, der er kendt for elve, dybe skove, elge og bævere.
 
I starter med at snøre jeres egen tømmerflåde og derefter er I klar og driver ned ad elven. Om aftenen kan I slå lejr på jeres helt egen lejrplads – eller vælge at bo på en campingplads. Turen er god for både voksne uden børn og for børnefamilier. Tømmerflådefærd kan gennemføres i perioden fra juni til august på udvalgte ugedage.
 
Du kan komme til turens startsted i egen bil eller med offentlig transport. Begrænset antal pladser på hver dato. Du kan vælge mellem disse ture: ​
 
TUR STARTDAGE
Tømmerflådefærd, 8 dage (100 km) Søn/man/ons/(fre)
Tømmerflådefærd, 8 dage (50 km) Søn/man/ons/(fre)
Tømmerflådefærd, 5 dage (50 km) Søn/man/ons/(fre)
Oplev tøndermarskens særlige natur på vandretur på Marskstien

MARSKSTIEN – TØNDERMARSKENS SÆRLIGE NATUR

Nær den tyske grænse findes den 54 km lange vandresti, Marskstien. Ruten går gennem Tøndermarsken der med den helt særlige natur, kom på UNESCOs liste over verdensarv i 2014.
 
Vandreruten går igennem Nationalpark Vadehavet. Undervejs overnatter du på gode hoteller og kroer. Din bagage køres mellem overnatningsstederne.
 
NYHED! Du kan nu vælge mellem 3 forskellige vandreture på Marskstien:
 
Fællestur rundt om Mont Blanc

MONT BLANC SOMMEREN 2022 - FÅ PLADSER PÅ FÆLLESTUR

Vil du med på fællestur Rundt om Mont Blanc denne sommer? Turen starter i Frankrig og vi vandrer gennem Schweiz til Italien – og videre ind i Frankrig. Vi overnatter i bjerghytter, der alle har en spektakulær beliggenhed.
 
Turen ledes af en dansk turleder. Gruppen mødes på hotel i Chamonix-dalen ved turstart – du arrangerer selv din rejse dertil. Turen er inkl. kørsel af bagage og alle måltider.
 
TUR DATO
Vandring rundt om Mont Blanc 1.-9. juli 2022
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld