Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandreferie på de europæiske højruter

HØJRUTE-VANDRETURE I EUROPA

Det er populært at tage på vandreferie på de europæiske højruter. Sæsonen er kort - og passer godt til sommerferien eller sensommer-vandring. På nogle ruter er der mulighed for overnatning i dobbeltværelse. På alle ruter kan du overnatte på den traditionelle måde i bjergene - nemlig i sovesal i bjerghytter, der som regel har en fantastisk beliggenhed. 
 
Når du bestiller en individuel vandretur, tjekker vi straks ledigheden på din ønskede dato og vender tilbage til dig med svar på, om der er plads. Du er velkommen til at ringe til kontoret (tlf.: 33 33 00 40), hvis du ønsker vejledning i valg af tur.
 
Der er stadig ledige pladser på disse højruter (turene er på forespørgsel).
Dolomitterne i Italien

Dolomitterne i Italien

I Dolomitterne tales der både italiensk og tysk ligesom stednavne både skrives på italiensk og tysk. Her er imponerende bjergtinder (18 tinder højere end 3.000 m), søer og alpine enge. Bjergmassivet kom på UNESCO's liste over verdensarv i 2009.
 
8 dage Individuel tur
Italien, Dolomitterne (sovesal) 8 dage Individuel tur
 
Pyrenæerne i Frankrig

Pyrenæerne i Frankrig

Murmeldyr, gemser, gribbe og kongeørne - grønne græsgange og imponerende bjergpas. Det kan du opleve i Pyrenæerne, der ligger på grænsen mellem Frankrig og Spanien. Cirkeldalene imponerer selv den erfarne vandrer. 
 
Frankrig, Pyrenæerne (dobbeltværelse) 7 dage Individuel tur
Frankrig, Pyrenæerne (sovesal) 7 dage Individuel tur
 

Dachstein og Kitzbüheler Alpen i Østrig

Særligt to områder i Østrig byder på spændende vandreoplevelser. Dachstein-massivet er et attraktivt skisportsområde om vinteren og om sommeren ideelt til vandring. Kitzbüheler er en 80 km lang bjergkæde i Alperne, hvis højeste top er 2.558 m.
 
Østrig, Kitzbüheler Alpen (dobbeltværelse) 7 dage Individuel tur
Østrig, Dachstein (dobbeltværelse+sovesal) 5 dage Individuel tur
Østrig, Dachstein (dobbeltværelse+sovesal) 9 dage Individuel tur
 
Mont Blanc i Frankrig, Schweiz og Italien

Mont Blanc i Frankrig, Schweiz og Italien

På en vandretur rundt om Mont Blanc kommer du igennem tre lande. Flere steder undervejs er der udsigt til toppen af Mont Blanc (4.810 m) - det højeste bjerg i Vesteuropa. Turen starter og slutter i Chamonix-dalen i Frankrig. Oplev den imponerende vandrerute på en fællestur med turleder. 
 
Frankrig, Rundt om Mont Blanc med turleder Dato: 1.-9. juli Fællestur
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld