Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Madeira - en subtrobisk ø med lune temperaturer

MADEIRA - EN SUBTROBISK Ø MED LUNT KLIMA

Madeira er kendt i hele verden som Christiano Ronaldos elskede fødeø. Blandt vandrere er øen kendt for de fantastiske vandrestier langs kilder og levadaer med imponerende udsigter over dale og bjergkamme. Det subtropiske klima byder på 18-24 grader året rundt! Øen har et dejligt køkken - portugisisk med stort aftryk af øens gode råvarer, bl.a. fiske- og skaldyrsretter med masser af lokalt dyrkede grøntsager. Du vandrer mellem overnatningssteder og får din bagage kørt. 
 
Madeira og levadaer (8 dage)
Tur på egen hånd → Start hver dag  → Læs mere og book din tur
 
Vi arrangerer din vandring og du booker selv dit fly til Funchal t/r. Vi henter dig i lufthavnen på Madeira, når du ankommer og kører dig dertil, når turen slutter.
Skal du være pilgrim i 2021? Caminoen i Galicien

SKAL DU VÆRE PILGRIM I 2021? CAMINOEN I GALICIEN

Du kan vandre den klassike pilgrimsrute fra Sarría til Santiago de Compostela på 7 dage. Ruten går igennem landlige egne i det smukke Galicien. Du har mulighed for at forlænge turen med en dag i Santiago de Compostela – og udforske Santiago eller tage ud til Finisterre (også kaldet ”Verdens ende”). Du vandrer fra sted til sted og din store bagage bliver kørt. Du modtager kort og rutebeskrivelse før turstart. 
 
Caminoen, fra Sarría til Santiago de Compostela (7 dage)
Tur på egen hånd  → Start hver dag  → Læs mere og book din tur
 
Vi arrangerer din vandring og du booker selv din flybillet t/r Santiago de Compostela. Vi kan arrangere afhentning i Santiago lufthavn ved ankomst.
Gran Canaria - en af de smukke kanariske øer

GRAN CANARIA - EN AF DE SMUKKE KANARISKE ØER

Hvis du vil opleve flotte udsigter over imponerende bjergscenerier, så er Gran Canaria et godt valg. Du vandrer på gode, afmærkede stier. Undervejs overnatter du i tre forskellige områder – på dejlige hoteller. Vi kører din bagage, mens du vandrer.
 
Gran Canaria (8 dage)
Tur på egen hånd  → Start hver dag  → Læs mere og book din tur
 
Vi arrangerer din vandring og du booker selv din flybillet til Las Palmas t/r. Vi henter dig i lufthavnen på Gran Canaria.
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld