Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandreferie i Danmark - fællesture i maj

VANDREFERIE I DANMARK - FÆLLESTURE I MAJ

Vil du med, når vi vandrer i maj? Vi udbyder tre fællesture med turleder. Turene gennemføres på en sikker måde (med negativt testsvar) – så vi igen kan nyde de fælles oplevelser. Maj er en dejlig vandremåned, hvor skoven er grøn og solens stråler gør dagene lune. Vælg mellem Hærvejen Nord, Gendarmstien eller Himmelbjerget.
Fællestur på Hærvejen i Vendsyssel

FÆLLESTUR: HÆRVEJEN I VENDSYSSEL

Vi gentager den smukke vandretur på Hærvejens nordligste strækning. Turen går igennem nogle af de mest spektakulære naturområder. Vi begynder i fiskerbyen Hirtshals, kommer gennem Lønstrup, Løkken, Blokhus og videre til det smukke område ved Svinkløv Badehotel. Undervejs overnatter vi på hoteller, vandrerhjem og B&B. Bagagen køres mellem overnatningsstederne.
 
Dato: 16.-22. maj 2021 Læs mere og book tur
 
Ønsker du en individuel vandretur på Hærvejen i Nordjylland, kan du læse om vores individuelle tur her.
Fællestur på Gendarmstien i Sønderjylland

FÆLLESTUR: GENDARMSTIEN I SØNDERJYLLAND

Du har mulighed for at vandre på Gendarmstien – med en kompetent turleder, der kender området. Turen starter i Padborg og slutter i Sønderborg. På turen vandrer vi mellem overnatningsstederne på den kystnære rute, der følger Flensborg Fjord. Gendarmstien byder på varieret natur og en spændende historie om Gendarmerne, der patruljerede den nye grænsedragning. Undervejs overnatter vi på hoteller, kroer og B&B. Bagagen kører mellem overnatningsstederne.
 
Dato: 21.-25. maj 2021 Læs mere og book tur
 
Ønsker du en individuel vandretur på Gendarmstien, kan du læse om den individuelle tur her.
Gourmet og vandring i Søhøjlandet

FÆLLESTUR: GOURMET OG VANDRING I SØHØJLANDET

Nyd en vandretur i det enestående klosterlandskab på den smukke Himmelbjerg-egn. Vi vandrer ad stierne gennem landets dybeste skove, langs bredden af de rene søer og til toppen af et af Danmarks højeste 'bjerge', Himmelbjerget. Vi bor på gode hoteller og om aftenen sætter vi os til et veldækket bord og indtager et lækkert gourmet-måltid, der smager af Søhøjlandet.
 
Dato: 19.-21. maj 2021 Læs mere og book tur
VI ØNSKER DIG EN GOD PÅSKE!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld