Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Øhavsstien på Sydfyn, Langeland og Ærø

ØHAVSSTIEN – SYDFYN, LANGELAND OG ÆRØ

På Sydfyn og øerne finder du den smukke og varierede vandrerute Øhavsstien. Ruten blev etableret i 2007 og er 220 km lang. Den går gennem varierede landskabstyper som bl.a. fredede ådale, strandenge, overdrev og kystskove. Øhavsstien byder på stor variation i vandreruten – vandringen den ene dag ligner ikke næste dags vandring.
Vandreture på Øhavsstien

SOMMERFERIE I DANMARK - ØHAVSSTIEN

Forestil dig vandring på en varm sommerdag – og en frokostpause med mulighed for at smide vandreskoene og soppe i havet eller tage en badetur. Det er noget af det, en vandring på Øhavsstien byder på. Du vandrer i istidslandskaber, gennem ådale, i herregårdslandskaber og langs kyster. Undervejs overnatter du i hyggelige købstæder.
 
Vi har udviklet forskellige ture – turene kan alle kombineres, så du kan få en længere sommerferie, hvis du ønsker det. Vi kører din store bagage mens du vandrer frem til næste overnatningssted. Alle ture har valgfri startdato og er ture ”på egen hånd”. Du modtager en pakke med afrejsemateriale før turstart.
 
Turene er åbne for tilmelding. Vælg mellem:
 
Øhavsstien: Sydfyn fra Faaborg til Svendborg 4 dage Læs mere
Øhavsstien: Fyn, Tåsinge, Siø og Langeland 4 dage Læs mere
Øhavsstien: Fyn, Tåsinge, Langeland og Ærø 4 dage Læs mere
Øhavsstien: Ærø 3 dage Læs mere
 
Ring til os på kontoret (tlf. 33 33 00 40), hvis du har spørgsmål til ture, ønsker vejledning om udstyr, beklædning eller andet.
Udsigt  til Langelandsbroen i Det Sydfynske Øhav
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld