Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandring og cykling på Camønoen

OPLEV CAMØNOEN - TIL FODS ELLER PÅ CYKEL

Vandreruten Camønoen på Møn, Nyord og Bogø byder på helt særlige landskaber – med strandskove og bakkelandskaber, nor og fjorde. På Møn og Nyord kan du opleve det særlige fænomen Dark Sky – en enestående stjernehimmel uden lysforurening. Et andet højdepunkt i området er Møns Klint på den østlige del af Møn – hvor hvide klipper omkranses af azurblåt hav.
 
Du kan opleve det hele på en tur på Camønoen. Se ture nedenfor.
Vandring på Camønoen Sydøst

VANDRING: CAMØNOEN – SYDØST (3 DAGE)

Turen begynder i Stege by, der er berømt for sin velbevarede byport. Din vandring fører dig til det smukke område på sydøst Møn. Du vandrer en stor del af turen langs kysten. Det er en helt særlige oplevelse, at komme vandrende ad stranden til Møns Klint og se klinten langsomt rejse sig langs havet. En bustur bringer dig tilbage til Stege, hvor din tur begyndte.
Vandring på Camønoen Nordøst

VANDRING: CAMØNOEN – NORDØST (3 DAGE)

På denne tur har du 3 vandredage. Turen begynder om formiddagen i Stege by. I løbet af turen vandrer du den nordøstlige del af Camønoen. På den sidste del af turen vandrer du i det fantastiske område i Klinteskoven og til Møns Klint. En bustur bringer dig tilbage til Stege, hvor din tur begyndte.
Rundtur på Camønoen

VANDRING: CAMØNOEN – RUNDTUR (5 DAGE)

Denne tur kombinerer de to ovenstående ture (sydøst og nordøst). Turen begynder i byen Stege og du vandrer Camønoen rundt – først på den nordlige del og siden på den sydlige del. Turen går igennem Klinteskoven, til Møns Klint og langs kysten på den sydlige del af øen.
Cykeltur på Møn, Ulvshale og Nyord

CYKLING: MØN, ULVSHALE OG NYORD (3 DAGE)

På denne cykeltur oplever du både Møns smukke landskaber, Møns Klint og øen Nyord, som du når via den flade halvø Ulvshale. Turen starter og slutter i byen Stege. Turen byder på 3 cykeldage, hvor du oplever det smukkeste af Møn.
Vandretur til Æbelø ved nordfyns kyst

ÆBELØ – EN NATURPERLE VED NORDFYNS KYST

Et område og en tur som simpelthen skal opleves!
 
Igen i år arrangerer vi sommervandreture til Æbelø og turene er nu åbne for tilmelding. Ved mødestedet gør vi os klar til dagens vandretur. Vi går gennem lavt vand – først til Brådet og igen gennem lavt vand indtil vi når Æbelø. Her vandrer vi en tur rundt på den enestående ø med den helt særegne flora og fauna. Om eftermiddagen er vil tilbage ved vores udgangspunkt på Nordfyns kyst. Undervejs fortæller turlederen om øens natur og historie. Du skal være godt gående for at deltage i turen.
 
Vælg mellem disse datoer:
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld