Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

GODT NYTÅR!

Vi håber, at året 2021 må blive et godt år.
 
I dette nyhedsbrev kan du læse om kanoture – måske inspiration til din sommerferie. Du kan tage på tur i vildmarken i Värmland (Sverige) eller på Gudenåen i Jylland. Turene er ideelle sommerferie-ture, hvor du kan nyde udelivet og de lange lyse aftener. Turene er sjove ture for børn i alle aldre.

NYHED: VANDRE- OG KANOTUR PÅ GUDENÅEN

Du kan nu komme på kombineret vandre-og kanotur på Gudenåen. Turen starter i Silkeborg. De første dage vandrer I ad Trækstien (også kaldet Pramdragerstien). Herefter er det tid til at komme i kanoen. 
Overnatning foregår på hotel, kroer og B&B langs Gudenåen.
 
Der venter en stor naturoplevelse, når I padler på åen og på tæt hold oplever dens flora og fauna. Alt er tilrettelagt for jer – vi har sørget for logistikken, kort, udstyr osv. 
 
Gudenåen  5 dage/4 nætter    Voksen: kr. 3950 Barn: kr 2250

KANOTUR PÅ KLARELVEN, VÄRMLAND

En kanotur i Värmland byder på naturoplevelser i et område med dybe svenske skove, kuperet terræn og dyreliv med elge, bævere og meget andet.
 
Du padler på den smukke, rolige elv Klarelven. Vi kan arrangere proviant, kogegrej og soveposer, hvis du ønsker det.
 
Turen er særdeles velegnet for børn. Värmland kommer du let til i bil – både fra Jylland og Sjælland. Du kan også rejse dertil med offentlig transport.
 
Kanotur på Klarelven, 4 dage    Voksen: kr 1200    Barn: kr 625
Kanotur på Klarelven, 7 dage    Voksen: kr 1400 Barn: kr 850

KANOTUR PÅ SVARTELVEN, VÄRMLAND

Til dig, der ønsker en kano-oplevelse i et område, hvor du har en oplevelse af at være (næsten) alene i vildmarken, foreslår vi en kanotur på Svartelven. Turen foregår i Värmland – nær regionen Dalarna.
 
Kanoturen på Svartelven er en afvekslende tur gennem varieret natur – med smalle elve, shelterpladser og smukke søer. Du færdes i et område, som er øde og der venter dig en uforglemmelig oplevelse.
 
Kanotur på Svartelven, 4 dage    Voksen: kr 1400    Barn: kr 725
Kanotur på Svartelven, 7 dage Voksen: kr 1600    Barn: kr 900
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld