Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

2021: Hærvejen – nordlig strækning (fællestur)

Vi gentager fællesturen på den nordligste strækning af Hærvejen i 2021. Turene starter i Hirtshals, hvor vi skal opleve den autentiske fiskerihavn og bunkermuseet. Herefter begiver vi os afsted på Hærvejs-vandringen. I dagene der kommer, venter der os store naturoplevelser – vi skal opleve klitlandskaber, brede strande, plantager og meget mere. Undervejs passerer vi de kendte og charmende byer som Lønstrup, Hune, Blokhus og ikke mindst det smukke område ved Slette Strand.
 
Vælg mellem flg ture:
Hærvejen: Hirtshals-Fjerritslev  7 dage   16. - 22. maj 2021 
Hærvejen: Hirtshals-Fjerritslev 7 dage 12. - 18. sep. 2021
Hærvejen: Hirtshals-Hune/Blokhus 4 dage 28. jun - 1. jul. 2021
 
 Begrænset antal pladser på hver tur (15 deltagere)

2021: Pilgrimsvandring til Trondheim, Norge (fællestur)

Vil du med når vi tager på pilgrimsvandring til Trondheim i Norge? Igen i 2021 arrangerer vi vandringen fra Gudbrandsdalen via Dovre Fjell til endemålet, som er domkirken i Trondheim – her får vi det sidste stempel i vores pilgrimspas. Ruten går igennem flotte naturlandskaber i områder med historiske mindesmærker og gamle gårde. På turen bærer vi selv bagagen fra sted til sted – der er opredte senge, hvor vi kommer frem. Turen slutter med en fri dag til at udforske Trondheim. Turen er inkl. forplejning og fly t/r fra Danmark.
 
Pilgrimsvandring til Trondheim       8 dage       7. - 14. august 2021    
 
Turen er åben for tilmelding.
 
I tilfælde af at turen ikke kan gennemføres pga lukkede grænser, refunderes det indbetalte beløb. Det er muligt at bestille turen uden fly – kontakt kontoret.

2021: Gendarmstien, fællestur med turleder

Tag med, når vi skal vandre den naturskønne rute i Sønderjylland – langs Flensborg Fjord. Turen starter i Padborg og ender i Sønderborg. Ruten, vi vandrer, er oprindeligt etableret til gendarmer, der ved genforeningen i 1920 påbegyndte patruljeringen langs den nuværende grænse fra Vadehavet mod vest til Als’ sydspids mod øst. Glæd dig til at opleve naturen på denne varierede og smukke rute, der er certificeret som europæisk kvalitetsvandrevej. På turen overnatter vi på kroer, hoteller og pensionater.
 
Gendarmstien             5 dage              21. - 25. maj 2021                  
 
Turen er åben for tilmelding

Dagsvandring d. 22/11 2020. Skjoldunge-stien ved Roskilde

Vi beklager, at linket i sidste nyhedsbrev ikke virkede til dags-vandreturen ad Skjoldunge-stien. Vi vandrer turen fra Lejre til Roskilde (17 km).
 
Du kan læse om turen her.
 VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld