Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

VANDRETURE MED TURLEDER: OKTOBER OG NOVEMBER

VANDRING – HYGGE – FÆLLESSKAB
 
Tag med på 1-dagsvandretur rundt om i Danmark. Vi har nye ture på programmet. Du kan f.eks. vælge en dagsvandring i et område, du ikke har vandreret i før og kombinere det med en overnatning.
 
Turene ledes af vores turledere. De glæder sig til at komme ud at vandre og vise de flotte ture frem. Alle turene kræver godt fodtøj. Glæd dig til nogle timer med motion, frisk luft og hyggeligt samvær med andre vandrere.
Husk varmt tøj og en termoflaske med noget varmt at drikke.
 
Antal pladser pr. tur: 15 personer (max)
 
Se turene nedenfor.

HÆRVEJEN, HALD OG DOLLERUP: LØRDAG D. 31. OKTOBER

På denne tur skal vi udforske skovene og landskabet syd for Viborg. Vi vandrer i det smukke, kuperede og spændende istidsområde ved Hald Sø og Dollerup Bakker. På dele af turen følger vi Hærvejen, som går fra Nordjylland og fortsætter videre sydpå mod grænsen.
 
Pris: Kr. 250
 

GREJSDALEN, JYLLAND: SØNDAG D. 8. NOVEMBER

NYHED: Denne vandrerute nær Vejle er det tættest man kommer på en bjergrute i Danmark – bortset fra Bornholm. Vi skal vandre i den smukke Grejsdal – gennem urørt skov med stor biodiversitet. Vi følger å og går nogle steder på træstier – og oplever Kongernes Jelling.
 
Pris: Kr 250
 

MOLS BJERGE, JYLLAND: LØRDAG D. 14. NOVEMBER

Turen går igennem det imponerende og kuperede istidslandskab og de varierede landskabstyper med bl.a. hede og overdrev. Nationalparken har flere habitatområder med mange forskellige dyrearter. Fra vandreruten har vi imponerende udsigter over landskabet og Kalø Vig.
 
Pris: Kr. 250
 

GRIB SKOV, SJÆLLAND, LØRDAG D. 21. NOVEMBER

Vi skal vandre i nationalparken Kongernes Nordsjælland nord for København. Turen går gennem Grib Skov, som er den største gamle skov i Danmark. I skoven er der spor fra vores forfædre – bl.a. i form af jættestuer. Områder af skoven er i dag urørt skov.
 
Pris: Kr. 250
 

SKJOLDUNGESTIEN, Sjælland: Lørdag d. 28. november

NYHED: Vi vandrer ad Skjoldungestien i Nationalpark Skjoldungernes Land nær Roskilde. Ruten går gennem skov, åbent land, ved sø og langs å. Du oplever smukke, varierede landskaber langs ruten og hører om Nationalparken – og hvorfor nationalparken og stien har fået netop det navn.
 
Pris: Kr 250
 
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld