Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

TURFORSLAG I OKTOBER, NOVEMBER OG DECEMBER

Efterår og vinter byder på mange muligheder for at være aktiv i naturen – enten på en vandretur eller en cykeltur.  Nedenfor et et lille udpluk af muligheder.
 
Ring til os på kontoret (tlf. 33 33 00 40) hvis du har spørgsmål om sværhedsgrad, valg af tur mm.
 
Sæson: Hele året
Startdato: Valgfri
HÆRVEJEN går ned gennem Jylland – fra Hirtshals i nord til Padborg i syd. Du kan vælge mellem ture på mellem 3 og 8 dage. Oplev Hærvejen på en vandretur eller en cykeltur. Du kan komme til alle start- og slutsteder med offentlig transport.
 
Se vandremuligheder på Hærvejen her.
GENDARMSTIEN er en smuk og varieret vandrerute i Sønderjylland – langs Flensborg Fjord. Kombiner evt. vandreturen med besøg i Gråsten Slotshave, Sønderborg, Dybøl Banke eller til den tyske grænse. Vælg mellem ture på mellem 3 og 6 dage.
 
Se vandremulighederne på Gendarmstien her.
ØHAVSSTIEN snor sig gennem Sydfyn og øerne Langeland, Tåsinge, Siø og Ærø. Her er fantastiske udsigter over øhavet og du passerer hyggelige købstæder undervejs på vandringen. Vælg mellem ture på mellem 3 og 4 dage.
 
Se vandremulighederne på Øhavsstien her.
CINQUE TERRE, ITALIEN har et net af spændende vandremuligheder. Vi har udvalgt de flotteste ruter med imponerende udsigter over kysten og gennem små bjergbyer – og selvfølgelig gennem de berømte 5 byer, der har givet området navn. Vælg mellem ture på mellem 5 og 8 dage.
 
Se vandremulighederne i Cinque Terre her.
FJORDSTIEN følger Isefjord og Roskilde Fjord. Man vandrer nær kysten og igennem kystnære skove. Ruten er varieret og flere steder også kuperet med smukke udsigter over fjordene. Turen starter i Hundested og slutter i Frederiksværk. Der kører offentlig transport til turens start og slutsted. Turen er på 3 dage.
 
Se vandremuligheden ad Fjordstien her.
KLOSTERRUTEN følger stier og passerer kirker og klosterruiner. Vi har valgt den spændende strækning ved Vadehavet – med start i Danmarks ældste by, Ribe. Ankom evt. tidligt på den første dag og besøg det flotte Vadehavscenter. Fra Ribe snor Klosterruten sig sydpå langs kysten og gennem marsken. Turen er på 3 dage.
 
Se vandremuligheden ad Klosterruten her.

TAG DIN HUND MED

Hvis du har hund og ønsker at tage den med på en vandretur, kan du vælge mellem disse vandreture:
 
Gendarmstien (læs mere)
Hærvejen (læs mere)
Fjordstien (læse mere)
 
Din hund bor på samme værelse som dig (på særlige værelser - forbeholdt gæster med hund).
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld