Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

DEN DANSKE KLOSTERRUTE

- VIDUNDERLIGE LOLLAND

På en vandretur ad Klosterruten på Lolland kommer du til at opleve det hele – her er smukke, gamle middelalderkirker spredt rundt om i landskabet, storslået natur med skov, sø og strand.
 
Maribo på Lolland har historisk være et åndeligt og kulturelt samlingssted. Her ligger den imponerende Maribo Domkirke, Birgittinerklosteret og en klosterruin ved Maribo Sø.
 
Du kan nu komme på en vandretur ad Klosterruten. Turen starter i Maribo og snor sig gennem landskabet ad Klosterruten og senere ad Munkeruten – indtil turens endemål, som er Nykøbing på Falster. Oplev den afvekslende og skønne natur langs Maribo Sø, gennem dybe skove, forbi herregårde, langs kyst og over farvandet Guldborg Sund til Nykøbing.
 
Vælg mellem 3 eller 5 dage:
Klosterruten på Lolland, 3 dage             2500 kr          Book og læs mere
Klosterruten på Lolland, 5 dage             3900 kr          Book og læs mere
 
Sæson: 15. august – 31. oktober (valgfri startdato). Turen er åben for tilmelding.
 
Vestjylland og Vadehavet: Vil du opleve en anden del af Klosterruten? Se vandreturen der starter i middelalderbyen Ribe og går forbi Vadehavet og Vadehavscenteret. Læs om turen her.
En pilgrimsvandring kan være som enhver anden vandretur – men det kan også være en indre rejse, hvor hjernen renses og hjertet åbnes – en dimension, der nogle gange går tabt, i en travl hverdag.  

HÆRVEJEN I NORDJYLLAND – FÆLLESTUR

September 2020

Du kan komme på vandretur på den nordlige strækning af Hærvejen i Jylland. Turen starter i Hirtshals og slutter i Fjerritslev. Vi vandrer mellem overnatningsstederne. Vi kommer til at opleve den meget afvekslende natur – både brede sandstrande, klitter og skov. Turen går igennem hyggelige bymiljøer som bl.a. Hirtshals, Hune/Blokhus, Løkken og Slette Strand. FÅ PLADSER.
 
Fra Hirtshals til Fjerritslev, 7 dage        6900 kr.          Book og læs mere

RUNDT OM MONT BLANC - FÆLLESTUR 2020

TMB: Frankring - Schweitz - Italien
Vil du med på fællestur med turleder rundt om Mont Blanc d. 30. august? Vi følger den klassiske rute TMB rundt om bjergmassivet og overnatter i smukt beliggende bjerghytter. Vores turleder leder vandreturen. Du bærer kun en dagstursrygsæk på din vandring. Turen er med fuld forplejning og fly t/r fra Danmark.
 
Glæd dig til en fantastisk vandretur – med ægte bjergstemning, hygge og naturoplevelser.
 
Rundt om Mont Blanc 30. aug-7. sep  kr. 11.295  Book og læs mere
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld