Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Hærvejen i Nordjylland:

Brede strande, lyse nætter og et fantastisk landskab

Vil du opleve den nordligste strækning af Hærvejen? Du kan vandre fra Hirtshals ned til Blokhus og videre forbi Svinkløv til Limfjordsbyen Løgstør.
 
Turen har mange højdepunkter, f.eks.: Bulbjerg Knude Fyr, bunker fra 2. verdenskrig, klitlandskaber og -plantager, vildtvoksende havtorn, byerne Lønstrup, Hune og Blokhus, det kuperede landskab ved Svinkløv, fiskerbåde på Slette Strand, Aggersund og Limfjorden.
 
Du vandrer mellem overnatningssteder – vandringerne er mellem 14 og 22 km. Din bagage køres mellem overnatningsstederne.
 
Har du tid, så anbefaler vi, at du forlænger turen med en ekstra nat (overliggerdag) – f.eks. i hyggelig Blokhus, hvor man kan nyde stemningen på Vestkysten og opleve aftensolen på stranden – måske med en pizza og et glas vin.
 
Turen har sæson indtil d. 31. oktober (valgfri startdato alle dage).
Vælg mellem flg. ture:
 

Camønoen: Lørdag d. 20. juni

Vil du opleve Møns Klint på en dagstur næste weekend? Så tag med når vi lørdag d. 20. juni vandrer på Møns Klint. Vi mødes med turlederen kl. 10 og oplever nogle af de smukkeste strækninger på Camønoen.
 
Camønoen, inkl. Møns Klint   Kl. 10.00-15.00    Kr. 250   Book og læs mere

Sønderjylland: Grænselandet i genforeningsåret

Hvis du vil nå at opleve grænselandet i 100-året for genforeningen, foreslår vi en vandring på Gendarmstien eller Hærvejen mellem Jelling og Padborg.
 
Væg mellem flg. ture:
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld