Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

NY TUR: Vandring med hund – Fjordstien ved Roskilde

Har du en hund, der også kan lide at gå ture? Du kan nu tage din hund med på vandretur (3 dage/2 nætter). Vandreturen følger den smukke Fjordsti ved Roskilde- og Isefjord.
 
Turen starter i Hundested, går gennem Frederiksværk og slutter i Frederikssund. Du kan nyde det afvekslende landskab, udsigten over fjordene, vandring gennem skove - i en duftende brise fra fjorden.  
 
Sæson: 20. maj – 31. oktober (start hver dag) 
 
Overnatning i dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelse). Turen kan gennemføres uden hund.

Gendarmstien - Danmarks certificerede vandrerute

Den certificerede vandrerute Gendarmstien følger den smukke Flensborg Fjord fra Padborg til Sønderborg og videre til Skovby. For at en vandrerute kan blive certificeret, stilles der krav til bl.a underlag, trafik, markering, variation af natur/landskab, udsigter, flora og meget andet.
 
Gendarmstien har en lang historie. Gendarmer patruljerede langs kysten (fra 1839 til 1958) for at beskytte toldvæsenets embedsmænd, når der skulle fortoldes varer mellem Danmark og Tyskland. Efter 1958 lå stien lidt hengemt, indtil Sønderjyllands Amt i 1980’erne tog initiativ til at genetablere ruten så tæt på sin originale rute som muligt.
 
Vandresæsonen i Danmark er allerede i gang. Hvis du vil opleve den smukke natur på Gendamstien i 2020, kan du vælge mellem disse ruter:
 
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld