Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Kanotur i Sverige for hele familien

Idé til sommerferien: Kanotur i Sverige - let at gå til

Har du lyst til en aktiv ferie – der er let at gå til? Vi har igennem mange år arrangeret kanoture i Värmland i Sverige. Kanoturen foregår ad en rolig elv med let medstrøm. Du kan vælge mellem en tur på 4 dage eller 7 dage. Du møder op på turens startsted og får en introduktion i padleteknik og en introduktion til området – og så er I klar til jeres helt egen kanotur.
 
I kanoturen indgår basisudstyr, og du har mulighed for at tilkøbe en proviantpakke, telt, køkkenudstyr og sovepose og liggeunderlag. Der er indkøbsmuligheder langs elven. I kan vælge at overnatte på jeres egen øde lejrplads eller overnatte på en campingplads langs eleven – eller nær en campingplads og gøre brug af deres faciliteter (bad, køkken mm).
 
Det er let at komme til turens startsted i bil fra Danmark – enten via København/Helsingør eller via en færgeforbindelse fra Jylland. Turen kan evt. forlænges med andre ferieoplevelser i Sverige. Turen er god til børnefamilier (rabat til børn), men kan gennemføres uden børn. Hunde er velkomne på kanoturene.
 
Vi har en back-up telefon, som I kan ringe til, hvis I har behov for det undervejs på turen. Vælg mellem flg. ture (priserne er pr. person):
 
Kanotur på Klarelven, 4 dage (50 km) Kr. 1050 voksen/kr. 575 barn
Kanotur på Klarelven, 7 dage (100 km) Kr. 1200 voksen/kr. 650 barn
 
Turene er åbne for tilmelding (begrænset antal pladser). Du kan starte turen på søndag og torsdage. Ring til os på tlf. 33 33 00 40, hvis du vil høre mere om turen – eller har nogle spørgsmål.
Vandring Bornholm rundt - fra april til september

Fra april til september: Vandring Bornholm rundt

Har du lyst til en vandreferie i Danmark? Du kan komme på vandreferie på Bornholm, hvor du vandrer rundt om øen og oplever den smukke bornholmske natur og de hyggelige byer – bl.a. Rønne, Allinge, Gudhjem og Nexø. Du kan vælge at gå hele øen rundt – eller tage en del af rundvandringen – del 1 eller del 2. På den første del oplever du Bornholms klipperige kyster. På den anden del kommer du til at opleve den sydlige del af øen med de flotte strande. I Gudhjem kan du tage en ekstra nat, hvis du vil tage en sejltur til Christiansø.
 
Din bagage bliver kørt, mens du vandrer frem til næste kro, hotel eller B&B. Vælg mellem flg. vandreture på Bornholm (valgfri startdato):
 
BOOK NU: Bornholm rundt (8 dage) Kr. 6200
BOOK NU: Bornholm rundt, del 1: Rønne-Gudhjem (4 dage) Kr. 3200
BOOK NU: Bornholm rundt, del 2: Gudhjem-Rønne (5 dage) Kr. 4000
 
Vi anbefaler, at du booker din sommerferie ”Bornholm rundt” i god tid – send gerne din booking til os allerede i dag.

Rabat på din entré-billet til Aktiv Ferie messe

Få rabat på din entré-billet til Aktiv Ferie messe
Igen i år har Vagabond Tours en stand på messen Aktiv Ferie i Lokomotivværkstedet i København.
 
Vi håber, du har lyst til at komme forbi til en snak med os fra kontoret eller en af turlederne. Vores turledere holder foredrag på messen om Mont Blanc og om Caminoen.
 
Lørdag d. 14. marts kl. 10-17
Søndag d. 15. marts kl. 10-17
 
Vi tilbyder dig 50% rabat på din entrébillet. Læs mere og køb din entrebillet med rabat her.
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld